Amatørduo vil samle ind til Japan

Den Kristne Amatørduo Marit og Svend-Erik har fået nyt håb fra troen på Jesus,
og det vil de give videre ved at hjælpe forældreløse børn i Japan med deres musik.
Svend-Erik er ordblind, men med hustruens Marit Christiansens hjælp og inspiration fra oven skriver han både musik og tekster på dansk og engelsk. Og det må meget gerne gå til en god sag.

Den kristne amatørduo Svend-Erik og Marit med deres cd-udgivelse ”En lyd af tilbedelse”. Indtægterne fra salget af de næste 50 cd’er går til at støtte Japans forældreløse børn.

– Sammen med Thisted Bibel- og Missionscenter var vi efter den første tsunamikatastrofe med til at samle 40.000 kroner ind gennem forskellige arrangementer, forklarer Svend-Erik. Han har hørt og læst sig til viden om situationen i Japan, og det lader til, at der er mange tusinde børn, der er blevet forældreløse.
– Vi vil gerne hjælpe forældreløse børn i Japan. Jeg har tænkt mig at tage pengene og møde op på Japans ambassade, når indsamlingen er færdig og bede dem om at sørge for, at pengene når frem. Hvis det ikke kan lade sig gøre, kunne vi eventuelt give igennem Frelsens Hær. Men uanset hvad vi gør, er jeg meget opmærksom på, at pengene ikke skal gå tabt i administration.
For at samle penge ind er duoen Svend-Erik og Marit også klar til at stille op og spille hvor som helst, bare der bliver givet nogle entrépenge, eller der er en indsamling til Japan inkluderet. De skal ikke have noget selv.

Ikke noget let liv

Marit og Svend-Eriks liv har ikke altid været fuldt af glad musik og sang. De har haft et barskt liv, hvor kommunen blandt andet har fjernet et barn uberettiget, og de har skullet kæmpe for og imod mange ting. De har heller ikke altid troet på Jesus, selvom de begge kommer fra kristne hjem.
– Men vores søn, som havde det svært, kom i Bibel- og Missionscenterets skole i Thisted, og så dukkede vi op i kirken. Der mødte vi i første omgang nogle mennesker, som var venlige og havde kærlighed. Den kærlighed førte os til Jesus, og en-to-tre var vi frelst og døbt og det hele, smiler Svend-Erik.

Jesus har givet håb

Det gør alverden til forskel, at de har Jesus i deres liv i dag.
– Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare det, men måske kan man sige, at jeg har et smil, hvor jeg før havde en sørgeligt ansigt, fortæller han. Det håb og den glæde giver Svend-Erik og Marit overskud til at hjælpe andre. Hvis man ønsker at lave en støttekoncert med dem, kan de findes på www.laird.dk, eller de kan kontaktes på 87794110.