Pinse-kunst konkurrence

Mal, tegn eller fotografer et billede til
forsiden på Udfordringens pinsenummer.
Det billede, der udvælges, bringes på forsiden og vinderen får æren + en weekend for 1-2 pers. med alt betalt.

Sidste års flotte vinder-forside til påske-avisen. I år gælder det pinse-avisen.

Der lægges i bedømmelsen ikke kun vægt på billedets kunstneriske kvalitet, men også på dets egnethed som forside-billede. Det skal passe enten i den øverste halvdel af forsiden (ca. 25,5 bred og 18 høj) eller hele forsiden, minus annoncerne i bunden (dvs. ca. 25,5 bred og 28 høj). Avisens titel ”Udfordringen” skal kunne indgå i øverste venstre hjørne uden at genere billedet – så efterlad noget ”himmel” eller et roligt felt. – Nogle af de indsendte billeder bringes inde i avisen.

Billedet kan enten sendes pr. post eller elektronisk som foto eller skanning. Send til: Udfordringen, Nørregade 14, 6070 Christiansfeld – eller mail til: foto@udfordringen.dk – max: 10 MB, max. 3 billeder.
Sidste frist: Mandag den 30. maj. – God påske og pinse!