Fællesskab med Gud og mennesker

Årets sommerlejre byder på masser af spændende aktiviteter og interessante mennesker. Her er et par eksempler på, hvad man kan opleve. Traditionen tro er der i sommerferien masser af aktiviteter for både børn, unge og voksne kristne rundt omkring i det ganske danske sommerland.

Billedet her er fra SommerOase 2010 i Odder.

Sommer efter sommer tiltrækker bibelcampinger og sommerlejre masser af mennesker, der ønsker at bruge noget af ferien på socialt sammenvær og fællesskab med Gud. Også i år er der rig mulighed for begge dele.

SommerOase

Den 16.-22. juli er det 10. gang, at DanskOase inviterer til SommerOase i Odder. Her kommer der både talere fra ind- og udland, og der vil være koncerter, caféhygge og meget mere.
Temaet for SommerOase 2011 er ”Udrustning – i Jesu følge”.
10-års-jubilæet bliver fejret med et brag af en gospel- og soulkoncert om aftenen tirsdag den 19. juli med svenske Samuel Ljungblahd, som bakkes op af Aarhus-orkestret Up Above.
Simon Ponsonby er hovedtaler på SommerOase. Han forlod det private erhvervsliv for at blive evangelist og tog senere en master i teologi ved Trinity College i Bristol. Han er nu Pastor of Theology i St. Aldates, som er en multikulturel anglikansk kirke i hjertet af Oxford.
Deruover er der flere forskellige seminarspor at følge. For eksempel Teologisk Café, Gospel-workshop og Dilemmaspor.

SommerCamp

John og Carol Arnott er hovedtalere på Pinsekirkens sommerlejr, SommerCamp, der finder sted den 9.-15. juli.

På Pinsekirkens SommerCamp ved Mariager den 9.-15. juli er Carol og John Arnott hovedtalere. De to er præster ved Toronto Airport Christian Fellowship (TACF).
Kirken er mest kendt for den såkaldte ”Toronto Blessing”, hvor tusinder fra hele verden blev berørt og befriet af Guds kærlighed. Carol og John formidler fortsat Guds faderkærlighed til glæde og gavn for millioner af mennesker verden over.
John er uddannet på Ontario Bible College og havde derefter en succesrig karriere i forretningslivet.
På en missionsrejse i Indonesien i 1980 oplevede parret, at Gud kaldte dem til at tjene ham på fuld tid. Hjemme igen startede de Jubilee Christian Fellowship i Stratford, Ontario, og grundlagde derefter TACF i Toronto i 1994. Det skete efter en vækkelse, der trak mennesker fra hele verden til daglige vækkelsesmøder.
John er kendt for sin undervisning om Faderens kærlighed, nåde og tilgivelse. Han har en særlig evne til at rådgive og videregive redskaber til, at Helligåndens kraft kan manifestere sig i den lokale kirke.
Carol underviser især om nærvær og fordybelse. Hun ønsker at føre mennesker tættere på Jesus og ind i et mere inderligt kærlighedsforhold til ham.
Parret bor i Toronto, hvor de leder TACF og de to organisationer Catch the Fire World og Partners in Harvest. I sidstnævnte er de sparringspartnere for kirker, der søger fornyelse og vækkelse.
Derudover byder SommerCampen på mange andre talere og på masser af aktiviteter for både store og små.

SommerStævne

Apostolsk Kirke inviterer til SommerCamp i Kolding den 9.-14. juli.
Her er en af hovedtalerne Sam Monk, der er ledende præst i Equippers Church, Auckland, og en af spydspidserne i det nationale lederteam for Acts kirkerne (tidl. Apostolsk kirke i New Zealand).
Sams dynamiske undervisning inspirerer til at rykke tættere på Jesus. Han er en god kommunikator af livet med Jesus Kristus, både i forkyndelsen og i hans lederskabsstil.
Sam har for nogle år siden været med i den udfordrende opgave at overtage en sprællevende kirke på 1200 mennesker som et led i et generationsskifte og uden at miste momentum. Kirken er i dag vokset yderligere og har plantet flere andre kirker.
En anden af hovedtalerne til stævnet er Glyn Barrett. Han er arkitekt bag plantningen af kirken og ledende præst for !AUDACIOUS CITY CHURCH i Manchester, England. En kirke som på tre år er vokset fra 90 til 1000 mennesker.
Hans budskaber og undervisning har berørt mange mennesker rundt omkring i verden.
Glynns passion er, udover sin kone og to børn, at inspirere til et radikalt og frimodigt liv i efterfølgelse af Jesus Kristus.
Der vil også være masser af god musik og lovsang på campen, heriblandt !AUDACIOUS BAND fra England, Ignite Band fra Herning og den cd-aktuelle danske kunstner Hanne Vinsten. Gospelsangeren Samuel Ljungblahd, der også synger på SommerOase, dukker også op på Apostolsk Kirkes sommerlejr.