Torben Søndergaard på DR2

De omvendte tilbage på DR2. Mandag den 23. maj med Torben Søndergaard som gæst.Den 9. maj gik anden sæson af ”De Omvendte” i gang på DR2. Serien fokuserer på mennesker, som har skiftet tro i deres liv, og på konsekvensen af ændringerne. Den 23. maj er Torben Søndergaard gæst i programmet.

Torben Søndergaard i aftenshowet mandag den 9. maj.

– Jeg synes, det er blevet et godt program, hvor jeg har fået lov til at fortælle ret grundigt, hvad den kristne tro handler om, fortæller Torben, som den 9. maj var i Aftenshowet for at fortælle lidt fra programmet.
– Det gik også godt, men der har man bare så utrolig kort tid til at fortælle sit budskab, siger Torben, som på aftenshowet var sat op mod en Asatroende.

Møder liberal præst

I ”De omvendte” bliver han i stedet sat over for en kvinde, som har været buddhist og efterfølger af Sai Baba, og som nu er liberal folkekirkepræst.
– På et tidspunkt i programmet skulle vi stille spørgsmål til hinanden, og jeg spørger hende, om hun er født på ny, og om mennesker har brug for at blive født på ny. Jeg føler, at hun snakker lidt udenom, så jeg spørger, om hun tror på fortabelsen. Men det vil hun ikke udtale sig om. Så bliver jeg lidt aggressiv og slår hånden i bordet og siger, at det jo netop er problemet i dansk kristendom, når folkets hyrder, der skal lede folk væk fra fortabelse ikke vil snakke om det, fortæller Torben om programmet, som han glæder sig til skal vises.

Den 23. maj kl 23.00 på DR2:
De Omvendte.