Fodbold lærer børn om Jesus

Børn i Senegal leger sig til viden om Jesus, når missionærer tager både bold og Bibel under armen.Missionærer fra organisationen Biblica bruger bolden i Senegal i deres arbejde for at udbrede det glade budskab.
95 procent af befolkningen i Senegal er muslimer, og derfor kan det være svært for missionærerne at nå ud med det kristne budskab. Derfor har en flok missionærer taget et nyt skridt i missionsarbejdet for at undgå konflikter.
David Bies fra Biblica siger til Mission Network News:
– Når du har en fodbold og går ud på gade med den, så er der straks 100 børn rundt om dig i løbet af få minutter.
Selve fodbolden bliver brugt som redskab i undervisningen af børnene, og de får også udleveret noget materiale om Biblen, som de kan tage med hjem. Og så bliver der selvfølgelig spillet masser af fodbold.
– Det er et kæmpe projekt i Senegal. Hvert år når vi ud til mere end 50.000 børn, siger han.
Mange børn blev døbt sidste år, og også mange af deres forældre, som kommer og lytter til historierne fra Biblen efter fodboldtræningen. De muslimske forældre kan genkende mange af personerne i historierne fra Koranen, for eksempel Abraham, Moses og David, og de er ivrige efter at høre mere om dem, fortæller David Bies.
Og det giver organisationen en god indgangsvinkel til at fortælle om Jesus også, og dele det gode budskab med både børn og forældre.
David Bies mener, at foldbold-indgangsvinklen virker særdeles godt, når det ellers er svært at blive accepteret som missionær i et hovedsageligt muslimsk land.