David Wilkersons profeti fra 1973 er til dels gået i opfyldelse

David Wilkerson blev kendt for sit arbejde blandt narkomaner og bogen ”Korset og Springkniven”, som også blev filmatiseret. I 1973 fik han et syn, som på det tidspunkt virkede utroligt. Men set i bakspejlet er meget af det allerede gået i opfyldelse.

David Wilkerson døde i april i år. Han kom i de sidste år af sit liv med flere advarsler om katastrofer og den økonomiske krise. Han opfordrede til at have 30 dages forsyninger. Det samme opfordrede NASA

OR
OR
Denne artikel kan kun læses af abonnenter

OR
OR
OR
Henri Nissen

Om Henri Nissen

Ansv. redaktør af Udfordringen. Uddannet fra Journalisthøjskolen. Master i Religious Studies. Forfatter til 14 bøger. Har arbejdet i Folketinget Rejst i Asien og Afrika for bl.a. Det Lutherske Verdensforbund.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page