SommerCamp
Fællesskab og Go’morn Gud

Der var aktiviteter for enhver smag, da Missionsforbundet inviterede til sommerkonference
på Apostolsk Højskole i Kolding. Der var både tid til hygge, leg, socialt samvær og fordybelse. Pilgrimsvandring, Zumba, bolsjekogning, loppemarked, dragebygning og fodboldturnering er kun et lille udpluk af aktiviteter, som det danske Missionsforbunds konference bød på i uge 30.

Frede, Erik, Grethe og Bartholin fra menigheden i Vadum hygger sig efter ”Go’morgen’Gud.”

Frede, Erik, Grethe og Bartholin var bare nogle af de glade deltagere på sommerkonference på Apostolsk højskole i Kolding. Forteltet på campingvognene bliver brugt til mange hyggestunder, blandt andet efter at de har været til morgenandagten ”Go’morn’ Gud.”
– Ugens tema er kærlighed, hvor det efterhånden er blevet en god tradition, at vi i fællesskab siger godmorgen til Gud og til hinanden, inden alle spredes til dagens aktiviteter og møder, siger Erik fra Vadum
– Der er plads til både social hygge, sang, fordybelse og glæde. Temaet ”tro, håb og kærlighed” giver os mulighed for på tværs af menigheder og aldersgrupper at være sammen og dele erfaringer om det kristne budskab. Alle giver en hånd med i fællesskabet, fortæller Erik, der senere på dagen skal hjælpe til i børnenes hoppeborg.

Vandleg

Der var lagt op til sjov og ballade på Missionsforbundets program for de unge. Aktiviteterne var omfattende, og ingen børn fik lov til at kede sig. Et af de store tilløbsstykker var vandruchebanen, som skabte glæde og lange køer.
På menuen var der også trylleshow, sæbekasseløb, lego-world, dans og drama, kreative værksteder samt undervisningsgrupper, hvor børnene hørte spændende beretninger fra Biblen om Guds kærlighed.

Frokost i svedehytten

For Allan og Margit var klimaforskellen stor, da de deltog i sommerkonferencen.
– Vi er netop kommet hjem til Danmark efter 17 års ophold i Grønland, så teltet føles som en svedehytte, smiler Allan.
– Min kone Margit arbejdede som pædagog i Ilulissat (Jacobshavn), og jeg var klubleder for børnene i den lokale frikirke.
Den grønlandske frikirke er ifølge Allan en sammenslutning af mange forskellige kirker, der i enighed har fundet sammen i et kristent fællesskab.
– Nu holder vi ferie og nyder det dejlige vejr og de mange aktiviteter her på sommerkonferencen, fortæller Allan.
Allan og Margit skal nu til at finde job og bolig i Danmark, hvilket de glæder sig meget til, selv de også ved, at savnet af den grønlandske kultur og natur bliver stort.
Parret holder ferie på konferencen sammen med to af deres grønlandske venner fra Jacobshavn, Juliane og hendes søn Aannguaq.
– Vi skulle ellers have holdt ferie i København, men da jeg hørte om sommerkonferencen i Kolding, bankede mit hjerte for at tage hertil. Og det har vi ikke fortrudt, siger Juliane, som ikke har været i Danmark siden 1969.
– Her er jo en god stemning og glade mennesker, siger hun.