– Det var ret vildt, ret hurtigt og ret fantastisk

Susanne har bedt for flere og set dem blive helbredt. Men den største oplevelse var, da hun som ny kristen selv mærkede Guds kraft og blev helbredt. Susanne har oplevet Gud helbrede i mange forskellige situationer. Og det er ikke altid, helbredelsen sker med det samme.

Susanne Jin Pedersen har oplevet forskellige slags helbredelser i sit liv.

– Jeg har blandt andet oplevet Guds kraft, når jeg har bedt for andre. F.eks. var der én, som blev helbredt for noget tandbetændelse og også nogle smerter, som kom fra en leversygdom. Jeg har også oplevet nogle blive helbredt for hovedpiner.
Nogle oplever måske kun at se Gud helbrede få gange i deres liv. Det gælder ikke for Susanne Jin Pedersen, som oprindeligt kommer fra Fyn. Hun flyttede til Århus for et par år siden og kommer nu i Århus Valgmenighed.

Personlig helbredelse

Men selvom Susanne synes, det er fantastisk at opleve andre blive helbredt, så er det de personlige helbredelser, som står stærkest i hendes erindring. Hun har, også personligt, oplevet forskellige slags helbredelser.
– Jeg har også oplevet Guds kraft personligt. Jeg bad meget intenst og i mange timer i to måneder, forklarer Susanne.
Hun fortsætter med at fortælle, hvordan hun oplevede en lægdomsproces, som begyndte og sluttede i løbet af de to måneder.
– Det var ret vildt, ret hurtigt og ret fantastisk også, smiler Susanne.

Ben voksede ud

Det ene af hendes ben var lidt kortere end det andet. Det ændrede sig, da hun var til et møde:
– Jeg blev bedt for af en prædikant, fordi mit ene ben var halvanden cm kortere end det andet.
Mens han bad for hende, kunne hun sidde og se, at benet voksede ud.
– Så sad jeg og så, at benet voksede ud! Det var sådan… lidt vildt, forklarer Susanne og ser ud, som om hun har svært ved at finde det rigtige ord.

Lidt ”spooky”

Hun var ny kristen på det tidspunkt. Så det var en lidt speciel oplevelse for hende pludselig at opleve Guds kraft på en så konkret måde.
– Det var også sådan lidt ”spooky”, fordi der var jeg ny-kristen, så… ja, smiler hun.
Oplevelser som disse er med til at gøre, at Susanne oplever Gud som en naturlig del af hendes hverdag. Det er ikke kun de specielle helbredelser, hvor hun ser Gud virke i hendes liv.
– Jeg oplever virkelig, at han imødekommer mine behov helt ned på et dagligdags plan. Han vejleder mig i de små ting, fortæller hun glad, inden hun går videre ud i Århus by. I spændt forventning til det næste Gud vil gøre.