Medie-direktør stopper efter otte år

Simon Kangas Larsen stopper som direktør.Danmarks Kirkelige Mediecenter skal finde en ny leder:
– Efter otte intense og spændende år har jeg valgt at stoppe, mens legen er god. Jeg har lyst til at få fingrene mere ned i konkrete projekter, end det er muligt som direktør. Samtidig er DKM i dag på alle måder en god og spændende organisation, og derfor føler jeg, at det er det rette tidspunkt at overdrage stafetten til en ny direktør, siger Simon Kangas Larsen.
DKM er i dag landets største leverandør af hjemmeside- og sms-løsninger til den kirkelige verden, herunder til folkekirkens officielle hjemmeside folkekirken.dk.
Centret blev startet som fond i 1988 med støtte fra Edith og Godtfred Kirk Christiansens fond. Formålet var at hjælpe kirker og organisationer med at kommunikere. I dag består centret af 12 personer, der arbejder med hjemmesideproduktion, kommunikation, undervisning og rådgivning.