Newsboys med målrettet evangelisation til koncerterne

Det verdenskendte band har store planer for den kommende tour. Newsboys ønsker, at deres koncerter i den kommende tour for deres nye album, (som er anmeldt til venstre), bliver anderledes og mere end koncerter.

Her ses de fire medlemmer. Fra venstre: Michael Tait, Duncan Phillips, Jody Davis og Jeff Frankenstain.

Derfor har de indledt et samarbejde med ’Life Promotions’. Forsanger Michael Tait, som tidligere var med i dc Talk, er begejstret for samarbejdet og det nye album:
– ’God is not dead’ er så vigtigt, fordi mennesker nogle gange har brug for at høre, at han er sand, han er levende. Jesus blev oprejst fra de døde!

Gud er levende

Den inspirerende Bob Lenz fra ’Life Promootions’.

– Det er nok mit yndlings-album indtil nu. Simpelthen fordi i en nation (USA red.), hvor der er flere bekendende ateister end nogensinde før, hvilket budskab er det så ikke? Gud er ikke død! Det burde være enhver troendes proklamation. Vores Gud er fuldstændig levende og bor i vores hjerter – brølende som en løve!
Og begejstringen for samarbejdet med evangelisten Bob Lenz gør ikke Tait mindre begejstret:
– Hans evner som taler er uden sidestykke. Jeg glæder mig til at høre ham.
Jeff blev opmærksom på, hvor stort behovet er for at kommunikere evangeliet ud til unge i dag:
– Jeg læste i en artikel, at det kun er 2 % af unge under 18 år, som kommer i en kirke. Og det ligger os på hjerte at kommunikere evangeliet til unge i dag. Det er derfor, vi samarbejder med Bob og ’Life Promotions’.

Mere end en koncert

Newsboys har altså store planer med deres koncerter på denne års tour, som bliver bandets hidtil største. Det er et omfattende samarbejde Newsboys indleder, og det stopper ikke efter koncerterne:
– Vores mål er at nå mindst 100.000 med evangeliet på denne tour. Og vi samarbejder med mindst 1800 kirker, så de kan fortsætte opfølgningen efter vores koncerter, forklarer trommeslageren Duncan.
Michael fortsætter med at fortælle, hvorfor det er vigtigt for dem, at dette album er et lovsangsalbum. Han tror, det på en særlig måde rører Guds hjerte, når vi i enighed vælger at tilbede ham.
– Vi elsker – ELSKER – lovsang! Det er fantastisk at lede en masse mennesker ind foran Gud, så at sige. Det er fantastisk…
Duncan fortsætter:
– I forhold til at lovsynge i kirken, hvor lyd og musik er på et vist niveau, så er det noget særligt at lovsynge til en koncert, som den Newsboys laver. Lyd og lys og omfanget af showet kan give en speciel oplevelse. Og også det, at det er et offentligt sted og ikke nødvendigvis i kirken, men måske på et stadion med plads til 15-20.000, gør, at man føler den store energi, der er til stede. Jeg tror, det kan være en stor oplevelse for folk, som de forhåbenligt vil huske i lang tid fremover.

Ikke til Danmark


Artiklen fortsætter efter annoncen:Michael Tait, vokalist i Newsboys

Newsboys deltog ved Festival of Hope i Litauen i november måned. Desværre for os i Danmark er der ikke udsigt til, at Newsboys kommer hertil lige med det samme. Det næste halve års koncerter foregår i USA. Men hold dig opdateret på hjemmesiden newsboys.com.
Det bliver spændende at se, om andre bands vil følge i samme spor. Newsboys har i hvert fald planen klar, og som Duncan siger:
– Vi vil vise nationen, at Gud ikke er død!
Henrik