Bill Johnson underviser på GOD TV

God TV sender lørdag og søndag fra konferencen ’Voice of the Apostles’. På konferencen deltog Bill Johnson, som er kendt fra Bethel Church, hvor han er seniorpastor.

Bill Johnson, Bethel Church.

Bill Johnson talte over emnet ’Himlens atmosfære’. Målsætningen for konferencen var at give deltagerne en ægte længsel efter Gud og en dybere erfaring af hans kærlighed.
Præsten fra Bethel Church besøgte Scandinavien for første gang sidste sommer, hvor over 800 mennesker deltog på hans seminar om helbredelse og mirakler. Seminaret foregik i Malmø og havde 115 danske gæster.
Bethel Church ligger i Californien og tiltrækkker hvert år tusindvis af kristne fra hele verden til deres ”healing rooms” og ”ministry school”. De har dokumentation for mange mirakler, bl.a. helbredelse af kræftsyge.
Randy Clark, som er grundlægger af missionsorganisationen ’Global Awakening’, talte også på konferencen ’Voice of the Apostles. Hans undervisning om ’At se helbredelse ske’ sendes ligeledes på God TV.
Se Johnson og Clark på God TV lørdag kl. 20:00 og søndag kl.1:30.