Kirkelederen Yonggi Chos kone fortæller om Sydkorea i Norge

JesusKvinder inviterer til Nordisk Konference den 4.-5. maj i Oslo. På konferencen vil Kim Sunghae Cho fortælle om sine oplevelser i Sydkorea.

Til venstre: A. Christensen er konferencens hovedtaler.
Til højre: Kim S. Cho fortæller om egne erfaringer.

Kim vil fortælle om, hvordan landets kristne er vokset fra under én pct. til 36 pct. siden anden verdenskrig, og om at være en del af denne store vækkelse. Kim er gift med Yonggi Cho, der grundlagde verdens største lokale menighed ’Yoido Full Gospel Church’ i 1958. Idag har den 800.000 medlemmer.
Korea har en voldsom historie bag sig præget af besættelser, statskup samt militære og politiske spændinger mellem syd og nord. På trods af det har Sydkorea haft en af verdens mest voksende økonomier siden 1960 og har i dag Asiens tredje største økonomi.
Anne Christensen, der er initiativtageren til JesusKvinder, er konferencens hovedtaler.
Susan