Påskelejre med fokus på integritet og nærvær

KFS og Oase forventer mange deltagere til årets påskelejre.Som altid forventes der mange deltagere på de to påskelejre, som kommer til at foregå kun 15 kilometer fra hinanden.

Her er det Søren Lorenzen med band fra sidste års Påskeoase.

Temaet for KFS’ lejr er ”Guds nærvær”. Man ønsker at sætte fokus på, at Gud er en lige så levende del af vores liv i dag, som han var for 2000 år siden. Udover Guds nærvær er der som altid også masser af muligheder for at være sammen med nye og gamle venner.
Sidste år var der i alt over 1000 gæster (med gæster) på lejren. Indtil nu er der 600 tilmeldte til årets lejr. Sekretariatsleder Lars Bjerregaard ser frem til lejren:
– Vi er mange sammen, der ikke kender hinanden på kryds og tværs, så vi satser på at skabe nogle muligheder for at interagere. Vi forventer også at fokusere på Guds nærvær i forkyndelse og undervisning.

Ord og handling

På Oases påskelejr er temaet: ”Mission i ord og handling”. Her ønsker man at tale om, hvordan man som ung i dag kan leve med integritet i sit liv, så det man siger og gør hænger sammen.
Jonathan Bräuner Delfs, som er Projekt- og Eventkonsulent, forventer mellem 250-270 deltagere i år.
– Mine forventninger til lejren i år er høje. Mest – og vigtigst af alt – forventer vi, at Gud fylder lejren med sin Ånd – og med tydelig glæde.
Han fortæller videre, at de har arbejdet meget med en optimering af spordelingen.
– Det bliver rigtig godt at få ekstra høj kompetence på indholdet til teenagerne. Da det er den nyudannede lærer, Anders Haldrup fra Odder, der skal stå for teensporet, vil vi se megen nyskabelse og tænkning.
Om aftenen i cafeen vil der være koncerter af ”Broder A”, ”Kloster” og ”Rikke Hertel”.
I år er der mulighed for at tage på begge lejre, hvis man ikke kan bestemme sig.
KFS’ Påskelejr foregår fra den 31. marts – 4. april. Og Teen- og UngeOases påskelejr starter netop den 4. spril og varer indtil den 7.april.