YWAM vil oprette Healing Rooms i KBH

Ønsker at nå københavnerne med helbredelse og sender ni personer fra hele verden.Youth With A Mission (UMO) fra Skien i Norge, har udsendt et team på ni personer til at arbejde i København fra februar til april.

YWAM Skien-teamet: Fredrik Snekkenes (Norge), Tyler Clemo (USA), Emily Huyck (USA), Jon Peter Lund (Norge), Kendall Ten Haken (USA), Ruben daSilva (Brasilien) Timo Pappe (Estland), Rebekka Lye (Norge) og Aliona Kunashka (Hviderusland).

I oktober 2011 følte teamet, at Gud lagde dem på hjerte, at bringe Healing Rooms til København. Da de undersøgte mulighederne for at gøre dette, fik de kontakt til et andet såkaldt Healing Room i Esbjerg.
Healing rooms er ganske enkelt et sted, hvor man kan blive bedt for, og hvor man forventer, at Gud handler. Det er et fænomen, som man har i flere kirker i udlandet. Fx i den kendte Bethel Church i Redding i USA.
I Esbjerg hilste man den norske vision velkommen og begyndte at samarbejde med teamet, som har udgangspunkt i City Kirken i Taastrup. På længere sigt er planen, at få lavet et Healing Room i centrum af København. Derfor ønsker gruppen, at samarbejde med alle kirker i København.
– Det har været utroligt at se, hvordan Gud har bragt forskellige nøglepersoner fra forskellige kirker ind i denne vision, og hvor mange døre der bliver åbnet for Healing Rooms til at blive etableret i København, siger Fredrik Snekkenes, som er leder af det internationale team, som både tæller amerikanere, hviderussere, nordmænd, brasilianere og estere.

Fredrik Snekkenes synes Gud har åbnet mange døre for teamet.
Overraskende opmuntring

En af de store overraskelser for teamet var, at helbredelsesprædikanten Randy Clark kommer til København i april til en ”Healing & Impartation Conference”. Det tager de som en opmuntring og bekræftigelse i, at de er på rette spor.
Teamet holder til i Citykirken i Taastrup. Her ønsker de at sætte mere fokus på helbredelse, fortæller Filip Svarre, som er City Kirkens ungdomsmedarbejder. Derfor har han og kirkens seniorpastor Claus Mester-Christensen lavet et samarbejde med Healings Rooms i Esbjerg om en seminar om helbredelse. Det finder sted d. 30.-31. marts.
Det er for alle der har en interesse i Ministeriet for guddommelig helbredelse. De ser det som første skridt i en proces om at oprette Healings Rooms.
Filip understreger, at det er for alle, også selvom man ikke nødvendigvis ønsker, at være en del af Healing Rooms. Han er begejstret for det nye tiltag:
– Healing Rooms er et rigtig spændende koncept, hvor man tager Bibelen på ordet, om at vi skal lægge hænderne på de syge, og de skal blive raske. Jeg længes efter at se Gud helbrede København.
– Jeg tror på, at Gud længes efter at se helbredelse ske i København, såvel som i resten af Danmark, forklarer han.
Han håber, at folk vil ønske at se Gud helbrede endnu mere i Danmark, men også at de har modet til at blive en del af det.

Tro og handlinger hænger sammen

Filip Svarre mener, at Healing Rooms vil være en fantastisk mulighed til at tjene folk i København.
– Vores handlinger burde jo reflektere vores tro, så når jeg siger, jeg selv tror på Gud kan helbrede, så har jeg følt mig udfordret til selv at vise det jeg tror i handling. Derfor blev jeg rigtig glad, men også yderst udfordret da jeg hørte om visionen om at starte Healing Rooms i København og omegn, forklarer han.

I næste uge vil vi interviewe Christer Andersen fra Norge, som har en vision om at bede for København og derfor for nylig er flyttet til hovedstaden.


Artiklen fortsætter efter annoncen: