Bilsynsmand helbredt for piskesmæld

Erik Lundsgaard Madsen blev helbredt, da han tog til Kristianssand i Norge. Og han vil gerne hjælpe andre derop.For ti år siden var Erik Lundsgaard Madsen fra Billund ude for et biluheld – og siden har han lidt af piskesmæld.
– Jeg har brugt mange penge på massage og er blevet undersøgt mange gange, men det har ikke rigtig hjulpet mig, fortæller han.
Da Erik blev påkørt fra siden, slog han sit hoved ind i bilens dør. Derved skete der en skade i nakken, som de sidste ti år har givet ham mange smerter i nakken og hovedpine.
– Det trak op over nakken og føltes som migræne. Det var specielt slemt, når jeg skulle kigge opad, fortæller Erik, der i sit job som bilsynsmand ofte har brug for at lægge nakken bagover. Og så kom smerterne.
Udfordringen har flere gange skrevet om en norsk helbredelses-prædikant, Svein Magne Pedersen. Senest i uge 16/2012. Han har indrettet et helt sundhedscenter i Vennesla kun ca. 15 km. fra Kristianssand.
Erik havde hørt meget om denne helbreder, og han kørte nu helt til Norge for at få helbredt sin hovedpine.
– Hvis man tager den hurtige katamaran-færge, tager det kun 2½ time at sejle over til Kristianssand, fortæller Erik, der i marts første gang tog derop.
– Da jeg skulle fra færgen spurgte tolderne, hvor jeg skulle hen. Da jeg svarede Svein Magne Pedersen, lod de mig køre foran i køen. De kendte ham også. Han omgås både Jesus og tolderne, joker Erik.
I marts mærkede han en bedring, da Svein Magne bad for ham. Men der var endnu nogle smerter tilbage. Så Erik tog igen til Norge i april.
– Det var den bedste dag i mit liv. Jeg blev helt rask, da han bad for mig.
– Hvordan foregik det?
– Stille og roligt, selv om der nogle gange er flere hundrede, han skal bede for. Man kan allerede fra kl. 13 trække en indgangsbillet, ligesom på Apoteket. Det koster 200 kr. at komme ind. Når mødet så begynder kl. 16, bliver dem med de grønne sedler placeret øverst og kommer først til forbøn, så man behøver ikke at stå og vente lang tid i køen. Og Svein Magne beder for hver enkelt, om det så skulle trække ud til over midnat.
– Skete der andre helbredelser, mens du var der?
– Ja, der var folk, der blev helbredt for alt muligt. Hofter, skæve ben, osv. Desuden var der nogle, som fortalte om, at de var blevet helbredt på et tidligere møde og nu havde lægedokumentation med. Der var fx en, der havde haft kræft, men nu var det væk.

Svein Magne Pedersen hjælper mange.

– Svein Magne får også kunskabsord. Selv om han er midt i at bede for en anden, så siger han pludselig, at han mærker en sygdom i sin egen krop, og så siger han det, så den person som lider af det, kan blive helbredt.
– Sagde han noget til dig?
– Han lagde bare hånden på min nakke og sagde: Herren vil give dig fred, fortæller Erik, der især har lagt mærke til Svein Magnes omsorgsfulde måde at bede for hvert enkelt menneske.
Der kommer hver dag mange mennesker til Vennesla for at blive helbredt. Folk kommer bl.a. fra Sverige og Tyskland. Nogle ligger i campingvogn.
– Jeg kan kun anbefale andre at tage derop. Jeg vil endda gerne tage med nogen derop, hvis de føler behov for det, tilbyder Erik Lundsgaard Madsen.
Man kan se flere oplysninger under hjemmesiden: udfordringen.dk/helbredelse.php hvor der også er oplysninger om danske Hans Berntsen og Orla Lindskovs møder m.m.