Portal for studerende i udlandet

En række kristne organisationer giver unge kristne tilbud til deres praktikophold i udlandet.KFS har sammen med en række volontør- og missionorganisationer lavet et praktikportal. Ideen bag er, at man som studerende kan kombinere praktik eller feltstudie/opgaveskrivning med en udsendelse gennem en volontør- eller missionsorganisation.
På den måde er det meningen, at man får et indspil til sit studie, mens missionsarbejdet får glæde af de kompetencer, Gud og ens studier har givet én. Når man har oprettet sig som bruger på hjemmesiden, vil man få en mail, hver gang der bliver lagt nye praktiktilbud op på siden. Det er Luthersk Mission, Danmission, Areopagos, Apostelkirken, BDM, Dansk Etioper Mission, Impact, Israelsmissionnen, Ordet & Israel og Jobmission, der står bag siden.

Man kan se mere på www.udlandspraktik.kfs.dk