Hvad har du oplevet?

Sommerens stævner ligger nu nogle uger bag os. Vi er godt i gang med hverdagen igen og tænker måske længselsfulde tilbage på den søde ferietid. Tusindvis af mennesker har deltaget på kristne lejre og stævner.I Udfordringen vil vi gerne fortælle om, hvad Gud har gjort, mens vi holdt ferie. På side syv kan du læse et uddrag af Jacob Viftrups velkomsttale på Apostolsk Kirkes sommerstævne, og hen over efteråret bringer vi undervisning og prædikener fra sommerens camps.
Brug for din oplevelse
Men vi vil også gerne fortælle om, hvad Gud har gjort i menneskers liv. Måske gennem undervisning, lovsang, forbøn eller bare fællesskabet med andre kristne. Derfor har vi brug for at høre fra dig.
Når vi fortæller om, hvad Gud har gjort i og for os, bringer det liv og opmuntring til andre. Samtidig styrker det os selv, og djævelen mister sin magt i vore liv. I Johannes Åbenbaring kap. 12:11 står der: ”De har besejret ham ved Lammets blod og ved deres vidnesbyrds ord.” Jesu blod har frelst os, og det udtalte Guds ord i vores liv er vores våben mod åndelige magter, som kun har til formål at ødelægge og adskille os fra Gud.
I bogen ”Svæver over vandene” fortæller forfatteren Birgitte Nilsson om, hvordan hun rent fysisk mærkede et enormt pres, hver gang hun som ny kristen forsøgte at fortælle andre om Jesus, og hvad hun havde oplevet. Der var én der prøvede at forhindre hende i at dele sit vidnesbyrd. Det fortsatte, indtil hun lærte at bruge navnet Jesus som skjold imod presset. Så forsvandt det.

Ordet vidnesbyrd defineres sådan: ”En person fortæller hvad han/hun har set eller oplevet ”. Hvis du har oplevet noget med Gud på sommerens stævner eller lejre, vil vi gerne høre fra dig. Skriv en halv til en hel A4-side om, hvad Gud har gjort for dig, og send det til: redaktion@udfordringen.dk
”Men vi kan ikke lade være at tale om, hvad vi har set og hørt.” Apostelens Gerninger, kap. 4:20.

Af Lisbeth Thomsen