Paulus dikterer Filipperbrevet

– Bibelen bliver levende på en ny måde,
når Klaus Højgaard Laursen formidler den.- I begyndelsen blev Bibelen genfortalt, ikke oplæst. Dette forsøger jeg at vække til live med Bibelen Live, fortæller Klaus Laursen.

Jesper Smalbro har taget billederne af Klaus Højgaard Laursen, som har lært flere dele af Bibelen udenad – og genfortæller dem.

– Profeterne i Det Gamle Testamente kan være svære at gå til for den enkelte bibellæser. Det er mit håb, at jeg med Joels Bog Live kan åbne lidt op for en af de såkaldte små profeter og dermed give lyst til også at læse nogle af de andre profeter, siger Klaus Laursen, der har en bachelorgrad i teologi.

Klaus’ brev til filipperne

– Klaus besøgte Kasted kirke palmesøndag 2012 med sit Filipperbrev. Ja, det er godt nok Paulus’ brev, men denne aften var det Klaus’. Og så blev det vores. Dér sad vi i vores menighed og fik nyheder fra Paulus gennem Klaus. TAK, siger Sognepræst Lars Lindgrav Sörensen, Tilst-Kasted.

Besøg af Paulus

Vi havde den udsøgte fornøjelse af at lytte til Paulus – undskyld Klaus – i Galten Valgmenighed for nylig. Pludselig sidder man der og kan høre og se Paulus gå rundt og diktere brevet for skriveren. Paulus som ellers kan være lidt kringlet og teologisk, bliver på en ny måde nutidig og relevant. Jeg elsker bibelhistorier – især når de bliver fortalt med levende ord! Daniel Søgaard Lind fra Galten Valgmenighed og Århus Bykirke.

Inspirerer menigheder til at lære udenad

– Det var levende, intenst og gribende. Med sin personlighed og evner formår Klaus at fastholde lytterens fulde opmærksomhed.
Efter vi havde hørt Filiperbrevet introducerede Klaus værktøjer til selv at gå i gang med udenadslære. Det var lærerrigt og samtidigt interessant at høre Klaus fortælle om, hvad udenadslære kan gøre ved ens trosliv.
Jeg vil varmt anbefale enhver at høre Klaus fremføre bibelen live, siger Henrik Kildahl, leder af discipelskolen Annex.

Man kan læse mere om Klaus Laursens projekt på www.Bibelen Live.dk