Udfordringen hjælper afrikansk regionalradio

Det er ikke nemt at være regionalradio i et kæmpemæssigt område, når strømmen næsten dagligt svigter, airkonditionen bryder sammen, og senderen heller ikke kan mere.
Udfordringen donerede derfor en sender til regionalradioen i Kousseri i Cameroun for tre år siden. Siden har radioen udsendt daglige kristne programmer på arabisk og fulfulde til mere end en million lyttere. Ved redaktør Henri Nissens besøg i oktober donerede Udfordringen også en computer med redigerings- og afviklings-faciliteter, så stationens hårdt pressede leder, Ahmoud Haman (i midten) kan afvikle de daglige programmer på de rigtige tidspunkter. Til højre ses en af Udfordringens radiomedarbejdere.
Udfordringen værdsætter partnerskabet med statens regionalradio og håber, læserne vil hjælpe med endnu mere udstyr.