Vi bad til Gud og regnen stoppede

Regnen stoppede i tre min. og 36 sekunder, mens Lis og Per Kauczki sang på Bakken. Det populære Dansktop-par Lis & Per tror også på Jesus. Og han griber ind, når de be’r til ham.

Bogen om Lis og Per er netop udkommet.

I den nye bog ’Vi er Lis & Per’ fortæller parret om deres opvækst i fattige hjem, deres familieliv, frisørforretning, sangkarrieren – og ikke mindst om deres kristne tro.

Børnene blev troende

Men faktisk begyndte de selv først at gå i kirke, da deres børn var blevet troende!
Derefter måtte Lis og Per overveje, om de burde fortsætte i popmusik-branchen.
Men Gud gav dem grønt lys for at fortsætte, siger de.
Da de kort efter deres omvendelse skulle synge på Bakken, regnede det. Men de lovede arrangørerne, at det ikke ville regne de næste 3 min og 36 sekunder, hvor de skulle synge. Og det gjorde det heller ikke!
Bageefter tjekkede de med vejrtjenesten, som kunne fortælle, at det havde regnet overalt i resten af landet.

Jesus griber ind

Lis fortæller i bogen, hvordan hun ved flere lejligheder har oplevet, at hun skulle bede for syge. Den ene gang var det for en ukendt kvinde, som hun mødte på hospitalet. Lis fornemmede, at kvinden var bange og bad Gud fjerne hendes angst.
En anden dag bad Lis for en kvinde i det lokale storcenter. En bekendt, som lige havde fået konstateret brystkræft.
”Både den kræftsyge kvinde og damen fra hospitalet har senere fortalt mig, at min bøn hjalp dem, og deres angst blev taget fra dem.
Når Gud lægger os noget på hjerte, får vi først fred, når vi adlyder”, siger Lis.

Jesus elsker Mitzi

Også Per har oplevet, at Gud talte til ham. En dag hørte han to gange en stemme sige:
”Jesus elsker Mitzi.”
”Da stemmen siger det for tredje gang, tænker jeg, at måske skulle jeg lige ringe til Mitzi, min lillesøster. Da hun tager telefonen, spørger hun, hvorfor jeg ringer.
Jeg ringer bare for at sige, at Jesus elsker dig, svarer jeg. Det har jeg lige fået at vide, at jeg skulle sige til dig.”
Hun begyndte at græde og fortalte, hvordan hun i den sidste tid havde oplevet, at hun ikke havde forbindelse med Jesus og troede, at han havde forladt hende.
Derfor bad hun Jesus om at give hende et helt tydeligt tegn på sin kærlighed:
”Du skal få min bror til at ringe til mig, for ham har jeg ikke snakket med i et halvt år, havde hun sagt til Jesus.
Og nu ringer du, sagde hun til mig. Det bekræftede naturligvis os begge i vores tro”, fortæller Per i bogen ’Vi er Lis & Per’, der er udkommet på ProRex Forlag og bl.a. kan købes hos Udfordringen.