Missionærer fik femlinger

Carrie og Gavin Jones bor for tiden i USA, hvor de har hænderne fulde med femlinger.- Det lykkes med masser af hjælp fra vennerne. Og Gud har været så god imod os.

Carrie og Gavin Jones har nu fået fire af deres fem nyfødte hjem til deres midlertidige bopæl hos bedsteforældrene i Dallas.

Missionærparret Carrie og Gavin Jones fortæller om deres nye liv, efter at deres to piger og tre drenge blev født på et sygehus i Dallas den 9. august.
De små har tilbragt tre-fire måneder på sygehuset, fordi de blev født for tidligt.

Fire a’ fem med hjem

Personalet på St. Paul Universityu Hospitalet er blevet nært knyttet til de små, som har været der så længe.
– Jeg synes, de klarer sig fint, siger Dr. Burgess. Han mener iøvrigt, at femlingernes mor er ret sej:
– Hun har hver dag skullet tage turen fra sine forældres hjem til hospitalet, hvor børnene var. Heldigvis har femlingernes forældre fået masser af hjælp fra bedsteforældrene.
Men det har været en følelsesmæssig rutchebanetur undervejs: Femlingerne vejede ved fødslen mellem 0,454 kg og 0,957kg, og de har derfor haft en svær start. Når Carrie og Gavin kunne fejre, at de fik det ene af børnene med hjem fra sygehuset, var de stadig bekymrede for et af de andre.

Kærlighed til fem

Baby David.

– Da jeg først hørte, at jeg skulle have femlinger, var jeg ikke glad for det. Jeg sagde til min mor, at jeg var bange for, at jeg ikke havde nok kærlighed til dem alle, fortæller Carrie.
Men hendes mor hjalp hende videre:
– Kærlighed bliver ikke delt, fordi der er flere. Den bliver tværtimod ganget op og øget.
Gavin Jones plejer at arbejde som pilot for Wycliffe Bibeloversættere på Stillehavsøen Papua Ny Guinea.
Parret håber stadig, at de en dag kan vende tilbage til missionærtjenesten dér.
Bodil