’Courageous’ og Toby Mac vinder priser

Der blev uddelt priser til kristne kunstnere ved K-LOVE Fan Award. Og det var i høj grad de etablerede navne, som tog priserne.Fansene hyldede de største kristne kunstere i år. ’For King & Country’ blev årets nye navn.

Courageous har været en stor succes og da den kom på DVD overhalede den kendte film som ’Moneyball’ og ’Abduction’.

Filmen ’Courageous’ har indspillet næsten 200 millioner kr. Det er Alex Kendrick, som har skrevet og instrueret den succesfulde film, som vandt prisen for Årets Film. Han har også skrevet bogen The Love Dare sammen med Stephen Kendrick. Den vandt prisen for Årets Bog med størst indflydelse.
Og indflydelse og inspiration har netop været målet med prisuddelingen.
– Håbet med K-LOVE Fan Award var at fans kunne anerkende kristne kunstnere for deres indflydelse med at tjene Guds Rige igennem deres liv, siger lederen Mike Novak til Christian Post.

Casting Crowns vinder igen

De populære Casting Crowns blev Årets gruppe og det har været et meget succesfuldt år for det kristne band. De fik tre GRAMMY nomineringer og fik 2 x platin og 1 x guld på deres seneste album. Desuden har bandet netop gennemført en meget vellykket turné, som hedder ’Come to the well’. De har spillet på 40 udsolgte stadions med i alt 370.000 solgte billetter. De andre priser ser sådan ud:
Årets Kunstner: TobyMac
Årets Mandlige Kunstner: Chris Tomlin
Årets Kvindelige Kunstner: Kari Jobe
Årets Nye Navn: For King & Country
Årets Sang: ”Redeemed” af Big Daddy Weave
Sports Indflydelse: Mike Fisher, Nashville Predators

Henrik