Nye danske salmer med god virkning

Uanset om man foretrækker traditionelle salmer eller moderne lovsang, giver cd’en og sangbogen Salmer fra broen ny inspiration til gudstjenesten for korledere og forsangere.
Folk, der kan lide let musik, vil synes godt om Janne Marks stemme og gode klavermelodier. De fleste af sangene er lys jazz, som ligner numre af Katie Melua eller Norah Jones.
Selvom Salmer fra broen har lysere toner, introduceres der 12 nye sange, som passer perfekt til mange forskellige lejligheder. Sangene vil ikke ligefrem få folk til at klappe i kirken, men de har den virkning, at man nynner melodierne bagefter.
Der er sange, der fejrer sommeren, og en moderne julesang og meget mere. Cd’en byder på mange tankevækkende numre, fx ”Et hus at komme til”, som var inspireret af de irakere, der søgte tilflugt i Brorsons Kirke, efter de var blevet udvist af Danmark. Salmer fra broen indeholder også en aftensalme, som hun deltog med i Mission Afrikas salmekonkurrence.
Sangbogen indeholder klaversats med becifringer og korsatser til 2-3-stemmige kor, hvilket gør den meget anvendelig for korledere og forsangere.
De, der elsker lyse toner, vil ønske at lytte til denne cd igen og igen. Cd’en sammen med sangbogen udgør et fantastisk supplement til de traditionelle og moderne lovsangsgudstjenester.
Craig Deaton

Janne Mark:
Salmer fra broen – 12 nye salmer
CD: 62 min. • 150 kr.

Nodebog:
88 sider
• 200 kr.
Kirkefondet