Andreas har passion for mission

- En pige, der skulle have en knæoperation, blev helbredt, og hun sugede bare til sig, da jeg fortalte evangeliet. Der skete en dag 20 helbredelser på en halv time, fortæller Andreas.
– En pige, der skulle have en knæoperation, blev helbredt, og hun sugede bare til sig, da jeg fortalte evangeliet. Der skete en dag 20 helbredelser på en halv time, fortæller Andreas.

Andreas brænder for at fortælle om Jesus. På gaden i Vejle beder han for syge – og så vil de høre evangeliet. Nu har han også lavet en film, som skal udkomme på mange sprog, for at nå endnu flere…

– Du er Jesus-manden, ikke? spørger folk, når de ser mig på gaden, fortæller Andreas Slot Henriksen.

Den professionelle speaker Andreas Slot Henriksen bobler af begejstring, mens han fortæller om sin nye passion: gademission.
Eksemplerne nærmest vælter over hinanden, når han fortæller om sin forbøns-tjeneste, der startede i sommers.

Jeg vil-vil-vil på gaden

Andreas så mennesker blive helbredt i forbindelse med gadeevangelisation i Kolding Under Apostolsk Kirkes SommerCamp:
– Jeg var på gaden sammen med hende forskeren, Lene Hauge Jeppesen. (Se Udfordringen 33/2013, red.) Det satte mig i brand. Jeg vil-vil-vil på gaden to dage om ugen. Men nu er der 11 mennesker, som vil med på gaden i Vejle for at opleve det her, fortæller Andreas.
Det handler nemlig ikke ”bare” om, at syge mennesker bliver helbredt:
– Når folk bliver helbredt, er de vildt åbne for evangeliet, siger Andreas Slot Henriksen.Og eksemplerne står i kø:
– I dag bad jeg for en pige, som skulle have en knæoperation. Hun blev helbredt og sugede bare til sig, da hun hørte evangeliet.

Evangeliet på film

Andreas Slot Henriksen er uddannet speaker og laver stemmer til reklamer og film. Man kan bl.a. høre ham tale i reklamen for VW Up. Men karrieren bliver syltet lidt for tiden, fordi Andreas brænder for at dele evangeliet med mennesker:
– Evangeliet er aldrig blevet brandet før, siger han.
Derfor har han nu lavet en video, som skal komme på tolv forskellige sprog, bl.a. arabisk, russisk og kinesisk.

Helbredt over Skype

– Det var svært at finde en, der kunne indtale den arabiske version af filmen, fortæller Andreas.
– Men så fik jeg kontakt med en kristen kopter i Egypten. Han ville teste mig og fortalte, at han led af åreknuder, fordi han i mange år havde stået stille i lang tid ad gangen, da han var ved militæret. Jeg bad for ham over Skype tre gange, og han fortalte, at han faktisk kunne se, at hans åreknuder trak sig sammen. Jeg har skrevet om det på facebook, og han har genkendt beskrivelsen: Det der handler om mig, sagde han.

500 bibler

Andreas har investeret i 500 eksemplarer af Det nye Testamente på Hverdagsdansk for at kunne give dem til folk på gaden.
Også de 11 andre, som gerne vil ”gå på gaden” kan give disse bibler til folk.


Artiklen fortsætter efter annoncen:De vil høre det hele

– I mandags talte jeg med en hel klasse af 20-årige fra teknisk skole i Herning. Der skete nok 20 helbredelser på bare en halv time!
Der var et ben, der voksede ud, en hofte kom på plads, et øje blev helbredt, én fik helbredt sin seneskedehindebetændelse og en knæskal kom på plads.
Og så var de åbne for evangeliet. De fik det råt for usødet! Når først de er blevet helbredt, suger de bare til sig. Og de hører det hele, også det om helvede! fortæller Andreas med sin smittende begejstring.
Nogle dage vil folk bare ikke snakke, indrømmer han. Men hvis de ser, at der sker noget med helbredelser, sker det, at folk strømmer til. Og Andreas har oplevet, at det virker:
Før bad jeg til frelse for én person i løbet af 35 år. Nu har jeg bedt til frelse for fire i løbet af fire uger!

Andreas’ film om evangeliet kan ses på YouTube.  Teksten vil blive indtalt på tolv sprog. Se mere på www.LyttilJesus.dk
Andreas’ film om evangeliet kan ses på YouTube.
Teksten vil blive indtalt på tolv sprog.
Se mere på www.LyttilJesus.dk