Grejsdalens med i lokalt volleysamarbejde

Grejsdalens Efterskole nord for Vejle har taget et ekstra skridt for at forbedre elevernes mulighed for volley på højt niveau.
Trekantens Ungdoms Volley(TUV) har nemlig set dagens lys.
TUV er et samarbejdsorgan for alle volleyballklubber i Trekantsområdet. Det vil sige, at når en klub med ungdomsspillere får lyst til at give deres spillere det lille ekstra, så er TUV stedet. I første omgang er det Grejsdalens Efterskole, Vejle Ungdoms Volley (VUV) og Øster Starup-Vester Nebel idrætsforening (ØSVN), der er gået sammen om at give eleverne og ungdomsspillerne i klubberne de bedste udviklingsmuligheder tæt på, hvor de bor.
Udover at satse på volleyen har Grejsdalens Efterskole også valgt at gøre iPad til den gennemgående læringsredskab på skolen for at forberede eleverne bedst muligt på den gennemdigitaliserede verden omrking dem.
Eva