Viljas begivenhedsrige efterår

s14_cdVilja og myrebogstaverne6I Thorhild Moens nye bog Vilja og myrebogstaverne vil det kræve mere af Vilja end bare en vittighed at kæmpe med de bogstaver, som for hende ligner myrer.

Nu er det efterår, og Vilja forbereder sig på at starte i tredje klasse. Hun har fået briller, som hjælper hende med bedre at se, men uanset hvor hårdt hun prøver at læse, lykkes det hende ikke. Det er, som om bogstaverne kæmper imod hende. Hun bliver frustreret og kan ikke styre sit temperament.
Morfar siger, at den nye lærer vil hjælpe hende, men hun tvivler på, at nogen vil kunne forstå, hvad det vil sige at være ordblind.

Endnu en god bog til børn

Thorhild Moen er god til at skrive historier, som fanger en ung læserskare og hjælper dem med at finde nye løsninger på de problemer, som de står overfor.
I Mormor, kan du huske mig lærte Vilja, hvordan det var at miste en pårørende. Vilja og myrebogstaverne handler om hendes kamp med ordblindhed, og hun skal lære at acceptere andre, der er anderledes end hende selv. I denne bog skal hun også lære at acceptere sig selv, sådan som hun er.
Moen håndterer Viljas vilde temperament med empati og visdom, så børn kan forholde sig til historien og lære af den. Vilja og myrebogstaverne er endnu en bog af Moen, som de 8-11-årige vil have lyst til at læse.

Thorhild Moen:
Vilja og myrebogstaverne
56 sider • 99,95 kr.
Lohse