Er underne og miraklerne en virkelighed?

Kære Orla Lindskov
I Bibelen og i din Brevkasse læser jeg så meget om undere og mirakler. Jeg spørger nu: – Er underne og miraklerne en virkelighed?
Jeg synes i og for sig nok, at jeg kan tro på, at der er en Gud, og der er meget af det, der er Jesu Kristi lære, som tiltaler mig og drager mig, men jeg synes også, at der er forfærdelig megen overtro i kristendommen, så meget der strider mod den sunde fornuft.
Alle de mirakler, som Bibelen er så fuld af, vil du have at et moderne menneske skal tro på dem? Videnskaben modsiger jo al tale om undernes og miraklernes virkelighed. Det er jo fx et helt naturbrydende mirakel, når Jesus, som vi læser, opvækker en død, går på vandet, stiller stormen på søen, forvandler vand til vin og bespiser store skarer med nogle få brød og fisk.
Jeg håber, at du kan følge min tankegang.
Venlig hilsen
”Ole”

Meget i kristendommen strider mod den sunde fornuft synes ”Ole”.
Meget i kristendommen strider mod den sunde fornuft synes ”Ole”.