Kristen musik dybest

Finalisten i ’Idols 2009’, Scott MacIntyre, blev tiltrukket af musikken, fordi den går dybere end alt andet – især kristen musik.

MacIntyre havde nyresvigt og var i dialysebehandling, året før han deltog i ’Idols’. I dag har han tunnelsyn, men han føler, at Gud på trods af disse ting har velsignet ham meget.

– Jeg kunne ikke spille klaver, jeg kunne ikke synge, og konen til min gamle klaverlærer gav mig hendes nyre og reddede mit liv. Jeg ville ikke være her i dag, og jeg havde ikke været i ’Idols’, uden den livgivende gave, husker han taknemmeligt tilbage.
Succesen i ’Idols’ for nogle år siden har givet ham nye muligheder for at spille sammen med nogle af de bedste.
– Jeg har optrådt sammen med Jonas Brothers for nylig og Alice Cooper blandt andet…virkelig fede oplevelser. Jeg føler mig meget velsignet.
Tro i musikken
MacIntyre har for nyligt udgivet en bog, som hedder ’By Faith, Not By Sight’ (’I tro, ikke ved det man kan se’, red.), og han mener, at troen faktisk kan overvinde alt:
– Jeg prøver at være ærlig i min musik. Jeg prøver at fortælle historier om, hvad jeg har været igennem i mit liv, og hvad andre måske går igennem, siger han til Christian Post.
– Jeg tror virkelig ikke, at der er nogen forhindring, der er for stor til, at du ikke kan overvinde den, hvis du går i tro i stedet for ved det du kan se, understreger han. Han ser musikken som det perfekte middel til at formidle dén sandhed i folks liv:
– Jeg elsker bare musik. Jeg mener, musik har en evne til at nå dybt ind i menneskers sjæl og røre dem, og når det er et budskab fra Kristus, så er det virkelig stærkt…det var nok det, som tiltrak mig ved kristen musik, og som tiltrak mig ved musik i det hele taget – den måde man kan relatere til folk på.