Bed Danmark i brand!

 Prayer Warrior

Lovsang, tilbedelse og bøn i bl.a. København.

BURN 24-7 blev skabt af en ung mand fra Californien: Sean Feud, som i Bededags-dagene kommer til København for at opflamme visionen i Danmark.

BURN – Visionen er at bygge lovsangs-, tilbedelses- og bønne-altre over hele verden (altså ikke fysisk, men åndeligt talt, gennem lovsang osv., red.).

Der er mange strømninger, som ønsker at tænde eller opflamme ilden i vore hjerter.

I første eller sidste ende er det initieret af vor suveræne Far i Himmelen, som ønsker at se sit rige komme på jorden og sin vilje ske, som den sker i Himmelen.

Han er vor fantastiske Far, som ønsker at se sine børn træde ind i fylden af vores potentiale.

Han længes efter at se alle vildfarne får komme hjem.

Derfor tænder han vore hjerter til at træde ind i vores gudgivne kald: at være lys og salt på jorden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Randy Clark, som lige har været i Danmark for 3. gang, fokuserer på vækkelse af kristne og ikke-kristne gennem tegn, undere og mirakler.

Heidi Baker har også besøgt Danmark med sit fantastiske vidnesbyrd om kærlighedens kraft. Om at kærligheden overvinder alt. Og i kølvandet følger mirakuløse helbredelser, mirakler og mirakuløse mad- forsyninger.

Ud over landet breder der sig også en opflamning til bøn bl.a. gennem Bedehus Danmark, som opfordrer alle til at tage bønne-vagter på en fast månedlig basis, samt inviterer til bøn for vore politikere.


Artiklen fortsætter efter annoncen:BURN-24-7 ønsker at opflamme alle kristne til at være vægtere på muren og være med til at bygge lovsangs- og bønne-altre i Danmark.

Vor Far i Himmelen lærte os at bede: Din vilje ske, dit rige komme, på jorden, som den sker i Himmelen.

Vi tror på, at bøn, lovsang og tilbedelse baner vej for Guds riges komme på jorden; at tilbedelsen baner vej for Guds nærvær og herredømme på jorden.

Vi er som kristne kaldede til at være medarbejdere


Artiklen fortsætter efter annoncen: 

På GROW konferencen i Dallas, Texas, kom moderen til pastor Sean Morris den 24. april med et profetisk ord specielt til de kristne, der er født før 1960.

“Da jeg vågnede i morges, talte Herrens Ånd talte til mig, og jeg hørte ham sige, at den generation, der blev født før 1960, er ved at komme til live.

Mange i denne generation, som er faldet i søvn eller lullet til ro, er nu ved at vågne op til nye drømme, visioner og invitationer fra Guds Ånd!

Denne generation er blevet lullet ind i middelmådighed, men jeg vil ånde på dem med min Hellige Ånd (ruach) og bringe dem tilbage til livet.

Når verden fortæller dem, at de skal geare ned, ha! så griner jeg, fordi jeg sender en lyd, en frekvens, der vækker dem og får drømme til at blive født.

Jeg vækker en kundskab og en vedholdenhed til at arbejde sig fremad og tænke længere, end deres naturlige sind tænker. Der er en indsigt, der frigives, at MED MIG ER ALLE TING MULIGE.

Denne generation er ved at rejse sig til at forstå og glæde sig i Herrens frygt og til at vandre i indsigt og vejledning fra min Ånd.

Der kommer en fornyelse til en generation, der troede, at den var glemt. Jeg siger: Rejs dig op, du sovende, rejs dig op til en ny dag, en ny inderlighed, en ny retning. Jeg vil genoprette, og jeg vil forfriske, og jeg vil salve dig til at drømme igen …og ikke kun til at drømme, men til at udleve disse drømme.

Jeg er den, der giver dig kraft, og jeg vil lære dig vejen, og hvordan du kommer dertil.

Det er ikke tid til at give op … det er ikke tid til at sige, at det er overstået… for jeg siger dig: Det er bare begyndelsen.

Hør lyden af ​​hestehove. De kommer din vej. Der er en samling af en generation, der troede, det var forbi, og jeg kalder dig til at rejse dig op!

Jeg udløser en fornyelse af ungdom og styrke og formål og hensigt for alle, der er villige til at sige “JA!”

Din største time er forude, og sammen vil vi samarbejde om at bringe min brud frem.

Alle dele af legemet er påkrævet. Verden har sagt pension, geare ned, eller andre har sagt, at du har levet dit liv, eller at du ikke har noget at tilbyde, men jeg siger: Nej!

Du skal vågne op til (Guds)kongeriges formål og stand-arder.

Jeg føder noget nyt i dag, og jeg vil ikke tillade en generation at falde i søvn, for du blev født til en tid som denne!

For i sådan en situation som denne vil du komme frem, og du vil vågne, og herligheden i det nye hus vil være meget større end i det gamle hus.

Kan du høre lyden?

Vækkelsen af en overnaturlig generation er begyndt, siger Guds Ånd! Det er lyden af ​​genopblussen, overnaturlig genopblussen. Den er blevet frigivet! Jeg kalder en generation til afslutte godt!”

Profetien er anbefalet af rektorparret på Promise University, Californien, dr. Mike og dr. Adelle McKinney.