Kirken frygter had mod Paven

Pave Frans advarede mafiaen om, at de går fortabt, hvis de ikke omvender sig.

Den romersk-katolske kirke i Jerusalem frygter, at had-forbrydelser vil finde sted under pave Francis’ besøg i Israel den 24.-26. maj.

Politiet, Shin Bet-sikkerhedstjenesten og kirken er bekymret for, at voldelige ekstremister på højrefløjen vil udføre hade-angreb mod kristne eller kristne hellige steder under besøget for at påkalde sig medieopmærksomhed.

Den romersk-katolske kirke er foruroliget over, at jødiske ekstremister har griflet nedenstående udgydelse på en af kirkens ejendomme i Jerusalem:

“Død over arabere og kristne og alle de, som hader Israel”.

Det var skrevet på hebraisk på en søjle ved kontoret til “Foreningen af Biskopper i Notre Dame Centret” i Jerusalem, der er en ejendom tilhørende Vatikanet.

Politiet vil fokusere på  at beskytte den kristne befolkning og kristne institutioner indtil afslutningen af pavebesøget.

Wadi Abu Nassar, en fremtrædende rådgiver for den katolske kirke, siger til israelsk presse, at kirkeledere har advaret om en optrapning af anti-kristne forbrydelser.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Vi er allerede i en atmosfære af terror, siger han. Ikke blot kristne vil blive ramt, men også Israels image i det internationale samfund..