Nye trænere skaber fornyet gejst

Trods en meget succesrig sæson, er der sket ændringer over sommeren i FC Udfordringen.

Efter en helt fantastisk sidste sæson med førsteholdets oprykning til serie 1 og pokaleventyret mod OB, står en ny, spændende sæson for døren.

Og trods den gode sidste sæson, er der sket flere ændringer i klubben.

Ny træner til 2. holdet

FC Udfordringen er mere end førsteholdet, andetholdet går også imod nye tider. Efter syv sæsoner i spidsen (både som træner og topscorer) for holdet, har Claus Kindt besluttet sig for at søge nye fodboldmæssige udfordringer.
Klubben har fundet et nyt og kompetent trænerteam indenfor egne rækker.
Daniel Holm og Jakob Larsen er kommet til, og har allerede nu bragt masser af ny energi og ideer til holdet.
Daniel Holm kommer med masser af erfaring som tidligere divisionsspiller og Jakob Larsen kender holdet indgående som mangeårig spiller i FCU.

… og 3. holdet

Et nyt trænerteam er det som sådan ikke, men Thomas Larsen får en lidt større rolle som støtte til Ruben Harboe, der har fået et nyt spændende job hos Gam3 og derfor må drosle lidt ned hos os.
Thomas Larsen er en ‘foun-ding member’ af FC Udfordringen, har over 100 kampe for 1. holdet og er indbegrebet af FC Udfordringen værdierne: inkluderende, inspirerende og involverende, så det bliver spændende, at se ham viderføre de menneskelige egenskaber på 3.holdet.

7 mands/kvinder

En lidt kedelig nyhed, er at FCU’s 7-mandshold på herresiden har trukket sig. Det er selvfølgelig ærgerligt, men betyder, måske, at vores 3. hold får lidt flere spillere at vælge imellem.
Vores pigehold derimod kunne jo også fejre en oprykning sidste år, og under ledelse af Mette Iversen ser de også frem til en ny og spændende sæson, hvor de nok får mere modstand end sidste år.

Valby Bladet Cup

Som optakt for 1. holdet til den nye sæson deltog holdet i den traditionsrige træningsturnering, Valby Bladet Cup. Turneringen er en invitationsturnering hvor de otte bedste hold i Valby spiller om hæder, penge og ikke mindst et års håneret.
FC Udfordringen har aldrig vundet turneringen, og det lykkedes heller ikke i år, hvor det blev et 5-3 nederlag i semifinalerne. Så nu kan holdet i stedet forkusere på den nye sæson, hvor de skal bide skeer med andre gode serie 1 hold.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: