Forvandling af kvinder i Danmark

Initiativtager Merete Tangstad og Kvinde Til Kvinde uddeler initiativprisen på 10.000 kr. under årets kvindekonference.
Initiativtager Merete Tangstad og Kvinde Til Kvinde uddeler initiativprisen på 10.000 kr. under årets kvindekonference.

I slutningen af september er der kvindekonference i København. Temaet er Forvandling.

Kvinde Til Kvinde holder kvindekonference den 25.-27. september i København. De får hjælp fra kendte, som skal medvirke på deres fundraising event lørdag eftermiddag.

Emelie de Forest og skuespiller Terese Glahn skal medvirke ved en event, der hjælper piger, som udsættes for human trafficking. ”Party with a purpose”, hedder eventen.
– Vi ønsker at give støtte til de piger, som vi har daglig kontakt med i kirken og gennem Hope Now, siger Merete Tangstad, som er stifter af organisationen Kvinde Til Kvinde. Hope Now er en humanitær organisation, som samarbejder med Kirken i Kulturcentret.
– Hope Now har gjort et enestående arbejde blandt denne målgruppe i otte år, tilføjer Merete.

Martin Smith

Martin Smith fra Delirious? skal lede lovsangen på konferencen. Sidste år skete der flere helbredelser under lovsangsmødet. Delirious? er et engelsk kristent rock- og lovsangsband, og forsangeren Martin Smith er med for tredje gang.
– Han er en ydmyg person, som plejer at være meget livsbekræftende at have med, siger Merete Tangstad.

Arianna Walker fra Mercy Ministries er med som gæst. Konferencen foregår den 25.-27. september i Kulturcentret i København.
Arianna Walker fra Mercy Ministries er med som gæst. Konferencen foregår den 25.-27. september i Kulturcentret i København.
Arianne Walker

Arianna Walker fra England skal fortælle om Mercy Ministries. Organisationen, som beskæftiger sig med socialt arbejde, startede for 30 år siden i USA. Ariannas søster, Debbie, havde det vanskeligt og rejste derfor til USA. Her fik hun hjælp gennem Mercy Ministries, der tog sig kærligt af hende.
Arianna blev inspireret af sin søsters historie til at starte Mercy Ministries i England. Organisationen har nu kapacitet til at huse omkring 17-28 piger med forskellige lidelser som fx. spiseforstyrelser og narkoafhængighed.
Pigerne oplever at få håbet og identiteten tilbage gennem organisationens arbejde.

Rita El Mounayer

Rita El Mounayer fra SAT-7 (en kristen tv-kanal) skal fortælle om sit arbejde på Cypern.
Rita er libaneser og producerer programmer til yngre kvinder i Mellemøsten. Hendes stemme rækker blandt andet ud til den muslimske verden.

Initiativpris

Kvinde Til Kvinde modtog sidste år en initiativpris på 10.000 kr. gennem Kristeligt Dagblad.
I år ønsker Kvinde Til Kvinde, at give denne pris videre til en ny initiativtager. Vinderen for bedste initiativ, får således lov til at modtage 10.000 kr., som uddeles under konferencen.
Initiativprisen skal være med til at synliggøre de mange initiativer, der findes rundt omkring i landet, og opmuntre kvinder til at starte nye ting op.
– Forvandling handler om at få udviklet sit syn på Gud, tænke nyt om sig selv og blive brugt, siger Tangstad, som ser frem til en lovende konference, hvor kvinder i forskellige aldre allerede har tilmeldt sig.
Mai-Britt