Kim Walker på konference i Kristianssand

Kim Walker giver lovsangskoncert på Kvinder i Netværks konference den 17. oktober i Kristianssand.
Kim Walker giver lovsangskoncert på Kvinder i Netværks konference den 17. oktober i Kristianssand.

Kvinder i Netværk Norge holder konference i oktober med bl.a. Kim Walker fra Jesus Culture. 

”Stå op, bliv lys”, er temaet for den nordiske kvindekonference, som afholdes i Kristianssand den 16. – 19. oktober.

Kvinder i Netværks konference plejer at tiltrække gæster fra hele Norden. I 2011 var der 2500 deltagere fra Island, Danmark, Sverige, Finland og Norge.
– Siden 2009 har vi arrangeret konferencer i Sørlandshallen i Kristianssand. I 2011 gik vi fra at være en national kvindekonference til at være en nordisk kvindekonference, skriver Wenche Egeland, som er en af kvinderne i lederteamet for Kvinder i Netværk, Norden.

Bliv lys i mørket

Temaet for årets kvindekonference er et tema fra Esajas 60,1, som handler om en invitation til at blive lys. Konferencen er for kvinder, som ønsker at lade sig inspirere og opleve Gud.
– Vi tror nu mere end nogen sinde, at Gud rejser kvinder op, som kender ham, og som brænder for, at han skal blive kendt. Derfor er det med stor taknemmelighed og glæde, at vi går videre med arbejdet, skriver Egeland.
Sidste års taler var Heidi Baker. I år kommer talere som Amy Lancaster, der har boet i en ghetto i Jackson, Alabama. Hun har set forvandling i et mørkt område og vil dele sin beretning.
Fredag vil der være lovsangs-koncert med Kim Walker fra Jesus Culture.
Mai-Britt