I praktik i Afrika og Asien

Danmission har sendt 5 nye unge praktikanter ud i verden i sensommeren. På billedet ses de sammen med de to Globale Fortællere, som er rejst for Danmission til Myanmar.
Danmission har sendt 5 nye unge praktikanter ud i verden i sensommeren. På billedet ses de sammen med de to Globale Fortællere, som er rejst for Danmission til Myanmar.

Den folkekirkelige organisation Danmission har sendt fem nye unge praktikanter på praktikophold i Afrika og Asien.
Danmission udsender hvert år praktikanter til de kirker og organisationer, som de samarbejder med i Bangladesh, Cambodja, Egypten, Libanon, Tanzania og Madagaskar. Et praktikophold gennem Danmission kræver, at du er minimum 22 år og studerende på en SU-berettiget uddannelse.

5 er netop rejst

Nadia Stephanie Juulskov Aarø er 24 år og studerer 3K (Kristendom, Kultur, Kommunikation) på UC Diakonissestiftelsen på Frederiksberg. Hun skal i et halvt års praktik i diakoniprogrammet hos den evangelisk lutherske kirke i Karagwe i Tanzania.
Christian Højgaard Jensen på 26 har en bachelor i teologi og læser nu Persuasivt Design på Humanistisk Informatik, Aalborg Universitet. Han er på praktikophold på præsteuddannelsesstedet SALT i Madagaskar.
Anne-Mette Hüls Dyrmose er 23 år og læser naturforvaltning ved Københavns Universitet. Anne-Mette er i praktik på Danmissions landekontor i Phnom Penh, Cambodja.
Jens Birkedal Videbæk er 27 år og læser teologi ved Aarhus Universitet. Jens er i praktik ved CEPA, som er et efteruddannelsesprogram for præster i Phnom Penh, Cambodja. En del af praktikken bruges hos Abundant Life-kirken (ACL) i den cambodjanske by Preah Sdach.
Merete Kofoed-Johnsen er 27 år og læser kandidatgrad i Mellemøststudier ved Lund Universitet, Sverige. Meretes halve års praktikophold er ved Den Anglikanske Kirkes udviklingsafdeling, EpiscoCare, i Cairo, Egypten.
Lisbeth