Tænker du, at kristne nogle gange skal klæde sig anderledes end andre jævnaldrende?

Eva Vingborg, 15 år,  Hedemølle Efterskole
Eva Vingborg, 15 år,
Hedemølle Efterskole

– Altså i Danmark skal kristne kvinder og mænd vel klæde sig nogenlunde normalt. Kvinder skal måske ikke gå i tøj, som viser for meget, som fx en alt for nedringet trøje! Som kristne burde vi ikke vise os på den måde, især når vi ikke tror på sex før ægteskab. Men det et ikke sådan, at der er bestemte regler for, at man SKAL klæde sig på en bestemt måde, ligesom der er i andre religioner.

 

 

 

 

 

 

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: 

 

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: 

William Ehlert, 15 år,  Frydensberg Efterskole
William Ehlert, 15 år,
Frydensberg Efterskole

– Nej, jeg synes, man skal klæde sig, som man vil. Du har en stil, og den bliver jo ikke anderledes, bare fordi du  bliver kristen. Det giver måske ikke så god mening, at du er kristen og går med Black Scale T-shirts, som er et satanisk tøjmærke. Så længe du holder dig til din tro.

 

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: 

 

 

 

 

 

 

Kirstine Marie Svinth, 16 år, Rudehøj Efterskole.
Kirstine Marie Svinth, 16 år, Rudehøj Efterskole.

– Jeg synes ikke, der bør være forskel på kristne og ikke-kristne angående påklædning. Men jeg synes derimod, at man skal tænke over, hvilke signaler man sender, måske især som kristen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukas Brosbøl, 15 år, Efterskolen Solgården.
Lukas Brosbøl, 15 år,
Efterskolen Solgården.

– Som kristen synes jeg, at vi skal gå i anstændigt tøj, så vi ligesom viser, at kristne klæder sig ordentligt på, og at de er til at snakke med. Så ja, ifølge mig skal vi fx til fester og generelt i hverdagen tænke over, hvad vi tager på, så vi sender et godt signal. Det er min mening.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betegnelsen voxpop stammer fra det latinske vox populi, der betyder ”folkets stemme”. I en voxpop interviewes en række tilfældige personer om deres mening eller viden om et bestemt emne.