Jeg blev aldrig accepteret af familien

Thoughtful Young Woman.Kære Orla Lindskov.
Jeg er syg og vil gerne bede om din forbøn og en salvedug.
Lige fra barn af har jeg følt mig syg eller rettere sagt sygelig. Jeg tror, at det skyldes, at jeg i mit liv har mødt mange mennesker, som ikke var tilfreds med mig eller rettere sagt ikke var tilfreds med mit arbejde, mine præstationer.
Det går helt tilbage til mine forældre og mine søskende. De var meget efter mig hele tiden. De syntes for det meste, at det jeg lavede ikke var godt nok. De syntes også altid, at jeg var for langsom til alting.
Hver gang de var efter mig og rettede på mig, kan jeg huske, at det krympede sig sammen inden i mig, og jeg følte mig rigtigt dårlig. Enkelte gange måtte jeg gå afsides for at kaste op.
Mine forældre og mine søskende havde så mange regler, jeg skulle rette mig efter. Jeg havde svært ved at finde ud af det.
Jeg føler, at jeg aldrig er blevet accepteret, som jeg er. Jeg har mange gange følt had mod mine forældre, mod mine søskende og mod mine medmennesker. Jeg har bedt om tilgivelse for mine hadtanker og hadfølelser. Jeg håber, at Gud har tilgivet mig, for jeg har i det hele taget begået mange fejltagelser.
Hvorfor har man ikke kunnet acceptere, at jeg er anderledes end dem selv, og at jeg nok er langsommere end de fleste til alting?
Jeg ved også, at jeg ikke er særlig intelligent.
For to år siden blev jeg personlig kristen, og jeg hørte fra Bibelen om farisæerne, og om hvordan de behandlede andre mennesker og om, hvordan de behandlede Jesus. Jeg føler, at jeg hele mit liv har været omgivet af farisæere, og tro mig, Orla Lindskov, jeg har virkelig lidt under det.
Dette var blot et hjertesuk.
Kh. ”Bitten.”

Svar:

Det er vigtigt at du tilgiver dem

Du skal alligevel bede Gud om hjælp til at tilgive dem.
Du skal alligevel bede Gud om hjælp til at tilgive dem.

Kære ”Bitten”
Du må aldrig glemme, at der også i livet er plads til at begå fejltagelser. Her tænker jeg på dine hadfølelser. Det er en fejltagelse at give sådanne følelser plads i sig.
Men det er i sig selv ikke fejltagelserne, der betyder noget. Det, der betyder noget, er, at vi altid søger tilbage til Gud og til vores medmennesker med en bøn om tilgivelse, når vi indser, at vi har begået fejl.
Tænkt på beretningen om den fortabte søns hjemkomst.
Den fortabte søn vidste dybt i sit indre, at selv om han havde begået fejl, så var der et sted, hvor han var sikker på at møde tilgivelse og forståelse, nemlig hos Faderen, hos Gud. Sådan er Gud også for dig.
Jeg siger ikke, at dine forældre, dine søskende og dine medmennesker har behandlet dig godt og retfærdigt, for det synes jeg ikke, de har. Men alligevel skal du bede Gud om hjælp til at tilgive dem.
Du taler om farisæerne. Farisæere findes også i dag.
Farisæerne var og er kendt for at leve efter love og regler snarere end efter hjertet. Farisæerne var kendt for hele tiden at skulle rette på andre og finde andres fejl. De følte sig altid bedre end de andre, og de var fordømmende. Derfor falder Jesu ord ned over dem med stor vægt: ”Toldere og syndere går forud for jer ind i Gudsriget.”
Farisæerne kunne ikke rumme andre end dem selv. De havde ikke plads til forskellighed.
Johannes Døberen og Jesus var begge Guds tjenere. Men farisæerne brød sig ikke om dem.
Læs blot Jesu beskrivelse af nogle mennesker, der opførte sig som farisæere. Beskrivelsen findes i Matthæus-evangeliet kap. 11, versene 17–19:
”Vi spillede på fløjte for jer, og I dansede ikke; vi sang klagesange, og I sørgede ikke. For Johannes kom, han hverken spiste eller drak, og folk siger: Han er besat.
Og menneskesønnen kom, han både spiser og drikker, og folk siger: Se den frådser og dranker, ven med toldere og syndere!”
Disse ord af Jesus passer perfekt på farisæeren.
Det skal dog her tilføjes, at der også fandtes enkelte farisæere, der var tilhængere af Jesus; dog var de det for det meste i det skjulte. Her tænker jeg på Nikodemus.
Jeg har bedt for dig og sendt dig en salvedug.
Med venlig hilsen
Orla Lindskov’

Min oplevelse:

Hej Orla Lindskov
Jeg synes lige, at du skal høre noget om hende min kollega, som vi bad for i Frelsens Hær i Valby. Det var på grund af smerter i hendes nakke og ryg, hvor smerterne havde sat sig fast.
Hun fortalte mig i dag, at hun normalt ikke tror på bøn, men hun måtte da ærligt indrømme, at smerterne forsvandt i løbet af halvanden time, efter jeg havde ringet til hende og sagt, at jeg ville tage hende med i forbøn hos Orla Lindskov. Og hun havde efterfølgende ikke mere brug for smertestillende. Hun sagde til mig her til morgen: – ”det var så mærkeligt….. og jeg har virkeligt glædet mig til at fortælle dig det.”
Kh. A.

Min oplevelse:

Kære Orla Lindskov
Med stor glæde og taknemmelighed kan vi nu fortælle, at min mands rygsmerter er forsvundet lidt efter lidt, efter at vi modtog din salvedug. Det er sket dag for dag uden nogen behandling. Vi glæder os over endnu en helbredelse i vores familie, som er sket på grund af din forbøn og dine salveduge. Det er guld værd at være smertefri!
Tak for din trofaste og opofrende tjeneste. Tak også for at du altid reagerer så hurtigt på vores bøn om hjælp.
Kærlig hilsen fra
Et taknemmeligt ægtepar

Min oplevelse:


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kære Orla Lindskov
Jeg vil gerne takke dig meget for din forbøn for mig for stærke smerter i ryggen. Jeg kan fortælle dig, at smerterne nu er helt væk, og det takker jeg Jesus for af hele mit hjerte, og jeg takker dig meget for din forbøn, som er blevet hørt.
Jeg ønsker Guds rige velsignelse over dig.
Kærlig hilsen fra
L.

Min oplevelse:

Kære Orla Lindskov!
For et par år siden fik jeg hjælp af dig – forbøn og salvedug. Jeg døjede med min vejrtrækning. Men du hjalp mig så godt, at jeg har haft det godt siden, og jeg er meget taknemlig mod dig og mod vor herre Jesus, den bedste ven, der er givet os, og som bruger dig som sit redskab.
Jeg beder for dig og takker Jesus for din rige gerning!
De bedste hilsener J.A.J.


Artiklen fortsætter efter annoncen: