Julebazar med twist

s27_julebazarIldsjæle fra fem kirkelige ungdomsorganisationer i Aarhus vil give juletraditionerne et twist med en sjov og anderledes julebazar den 22. november.

Afrika InTouch, Danmissions Unge og Volontør Ung BDM, FDF og KFUM/K står bag denne julebazar med overskriften ”Din juletid – andres fremtid”. Overskuddet går til organisationernes partnere i Afrika og Asien.
Det er første gang, at disse fem organisationer sammen laver et sådan arrangement.
– Vi arbejder alle på samme sag, vi er en del af Guds mission i verden, og derfor er det naturligt, at vi går sammen om at indsamle penge til vores partnere, siger Rakel Hauge Mortensen, der er ungdomsmedarbejder i BDM.
Men det handler også om at få et stærkere netværk mellem organisationerne, understreger netværkskoordinator i Afrika InTouch, Tuja Berg.

Koncerter og afstresning

– Julebazarens målgruppe er studerende, unge og børnefamilier, fortæller Andreas Gammelgaard Lauritsen fra Danmissions Unge. Han forklarer, at julebazaren skal stimulere folks sanser, og at der er noget for enhver smag. Der bliver mini-julekoncerter, sjove og lidt skøre auktioner, salg af trendy ting og julegaver fra hele verden, cafe med lækkerier, sjove børneaktiviteter, portrætfotografering, afstresningsrum, julehistorier, spændende miniforedrag om hvad pengene går til og meget mere.
Julebazaren finder sted den 22. november kl 10.00-00.00 i Ungdomskirken på Nørre Allé 23, 8000 Aarhus C.