Bedehus Danmark samler forbederne

Bent Christiansen inviterer til forbøn for Danmark på højskolen, hvor han selv var forstander i en lang årrække.
Bent Christiansen inviterer til forbøn for Danmark på højskolen, hvor han selv var forstander i en lang årrække.

Fire dages samling af forbedere for at ændre situationen i landet.

– Når vi får informationer og nyheder om vigtige og alvorlige begivenheder i overvældende mængder, kan det næsten tage pusten fra os, siger Bent Christiansen fra Bedehus Danmark.

– Som forbedere er det vigtigt at være i personlig udvikling og være på forkant i forståelsen af den tid, vi lever i, fortsætter han.
Derfor inviterer Bedehus.dk i januar til 4 døgn på Kolding Internationale Højskole. Det er den såkaldte Nationale Bedeuge, som følger efter Evangelisk Alliances bedeuge den første hele uge i januar og den økumeniske bedeuge.
Bedehus Danmarks bedeuge foregår den 26. – 30. januar 2015 som et fire dages seminar på Kolding International Højskole.
Hvert år er der omkring 100 forbedere, som lejer et værelse på skolen og er med. Det koster 1600 kr. ved tilmelding før 5. januar, derefter er prisen 1800 kr. plus 300, hvis man vil have eneværelse. Og det er inklussiv mad.
– Sammen vil vi lade os inspirere og udfordre gennem undervisning, information og være under Guds Ånds ledelse i vores bøn, siger Bent Christiansen.

 

Bøn for brændpunkter

Der vil være undervisning og bøn omkring udviklingen i Danmark – Bøn for byerne – Politikerbøn – Grønland – Mellemøsten – Bøn for forfulgte kristne, mm.
De enkelte indsatsområder vil blive belyst. Blandt områderne er også Udfordringens opfordring til Bøn for Danmark – nemlig bedegrupper i alle danske kommuner efter finsk forbillede. (Se omtale herunder.)

Tove Poulsen er dansk, men har i 20 år arbejdet indenfor UMO, bl.a. på basen i Restenäs i Bohuslän i Sverige. Hun er med i YWAMs lederteam for Nordeuropa og rejser og taler meget rundt om i verden. Tove har en passion for, at Europa kommer tilbage til den kristne tankegang, som engang fornyede nationerne.
Tove Poulsen er dansk, men har i 20 år arbejdet indenfor UMO, bl.a. på basen i Restenäs i Bohuslän i Sverige. Hun er med i YWAMs lederteam for Nordeuropa og rejser og taler meget rundt om i verden. Tove har en passion for, at Europa kommer tilbage til den kristne tankegang, som engang fornyede nationerne.
Talerne

Følgende medvirker med undervisning, inspiration og ledelse igennem dagene: Tove Poulsen, forbønsleder fra Ungdom med Opgave i Sverige, Josef Kristensen fra Nations Embassy i København, Ole Madsen, præst Pinsekirken Esbjerg, Henri Nissen, redaktør Udfordringen, Moses Hansen, Vægterne og bedehuset i Holsted. Fra Bedehus.dk-gruppen medvirker Claus Ågård, Peter Tinggaard, Åse og Erik Larsen, Rakul Kristiansen og Bent Christiansen. Lena Løbner, Ann-Katrine Jacobsen og Jeremy

Longfield vil sørge for lovsang.

Bøn skriver historie

Og det er ikke kun for deres egen skyld, at nogle kristne forbedere mødes. Det er for Danmarks skyld. Og de forventer noget.
– Vi ser frem til at skrive historie sammen med jer, siger Bent Christiansen på vegne af Bedehus.dk-gruppen.
Tilmelding kan ske til www.iabc.dk eller bedehus.dk.


Artiklen fortsætter efter annoncen: