Gospelsang ved kongeligt bryllup – men hvilke kongelige blev gift???

s24_svenskbryllupDen svenske prins Carl Philip fik sin Sofia ved et utraditionelt bryllup i Stockholm.

Lørdag den 13. juni blev Sofia Hellqvist gift med prins Carl Philip ved et utraditionelt bryllup i Slottskyrkan i Stockholm. Ikke mindst musikken under ceremonien var overraskende.

Den kristne gospelsanger Samuel Ljungblahd fik stor ros for sin version af ’Joyful, Joyful we adore Thee’. Akkompagneret af bryllupsgæsternes klapsalver fik sangen næsten taget til at løfte sig, da de nygifte gik ned ad kirkegulvet efter vielsen.

Ups! Det ellers udmærkede norske blad Korsets Seier bringer en artikel om Samuel Ljungblahd, som sang ved det svenske prinsebryllup mellem Sofia Hellqvist og prins Carl Philip. Men de kom vist til at vise det danske kronprinspar (herover). De er jo alle smukke, unge og rige - og mændene er måske ens i tøjet - men som regel vil bruden være i hvidt og have en brudebuket som fx parret nederst...
Ups! Det ellers udmærkede norske blad Korsets Seier bringer en artikel om Samuel Ljungblahd, som sang ved det svenske prinsebryllup mellem Sofia Hellqvist og prins Carl Philip. Men de kom vist til at vise det danske kronprinspar (herover). De er jo alle smukke, unge og rige – og mændene er måske ens i tøjet – men som regel vil bruden være i hvidt og have en brudebuket som fx parret nederst…

Samuel Ljungblahd (38) fik sit gennembrud for ti år siden. Han har optrådt både på kristne og verdslige festivaller og musikstævner. Gospelsangeren er ambassadør for fadderskabsorganisationen Star of Hope, skriver det norske kristne ugeblad Korsets Seier, som var med Samuel Ljungblahd på Haiti i 2012, to år efter jordskælvet.
Det norske blad skriver, at gospelsangeren ’garanteret har skaffet sig endnu flere fans’ ved at synge under prinsebrylluppet i Stockholm.
Artiklen prydes af et smukt billede af et par unge, skandinaviske kongelige. Men så vidt vi kan se, er det altså de danske af slagsen…