Ny konsulent og fundraiser for KFUM’s Soldatermission

Preben Schousboe fra Ballerup skal dels arbejde hjemmefra, del fra Soldatermissionens landskontor i Fredericia.
Preben Schousboe fra Ballerup skal dels arbejde hjemmefra, del fra Soldatermissionens landskontor i Fredericia.

KFUMs Soldatermission har ansat Preben Schousboe i en nyoprettet stilling på landskontoret i Fredericia.
Gennem de seneste år har KFUMs Soldatermission oplevet stor interesse for arbejdet blandt veteraner. Både fra private fonde og offentlige puljer har nye veteranfaciliteter fået flot støtte. Det nye veteranfokus er et supplement til KFUMs Soldaterhjem for værnepligtige og forsvarets faste personel, og den folkekirkelige organisation håber fremover af få flere støttemedlemmer til det kirkelige arbejde blandt soldaterne.
Den 50-årige Preben Schousboe skal være både medlemskonsulent og fundraiser. Han har 19 års erfaring fra et lignende job i Bibelselskabet. Privat bor Preben i Ballerup og er gift med Lisbeth. Sammen har ægteparret 2 børn.
Den nye medlemskonsulent er medlem af menighedsrådet i Lindehøj Sogn i Herlev. Han vil arbejde delvis hjemmefra og delvis på landskontoret i Fredericia. ”At se hvorledes KFUMs Soldatermission skaber hjemlige rammer for soldater og veteraner, at se hvorledes evangeliet bliver levet ud i ord og handling, er til stor glæde og inspiration for mig. Jeg glæder mig til at få lov til at informere trofaste soldatervenner og nye medlemmer om denne vigtige sag”, fortæller den nye medlemskonsulent.