Kilifi foregår nu også om vinteren

Kilifi foregår normalt på Sommer-Camp, men i år løber Vinter-Kilifi for tredje år i træk af stablen.
Kilifi foregår normalt på Sommer-Camp, men i år løber Vinter-Kilifi for tredje år i træk af stablen.

Nogle steder går unge i 7.-8. klasse til præst, andre steder bibelklasse eller konfirmandkursus. I Mariager vil man samle teenagere til Vinterkilifi – en weekend med undervisning og aktiviteter.

For andet år i træk slår Frydensberg Efterskole dørene op for Vinterkilifi. Det foregår i weekenden 22. – 24. januar.

Rigtig mange teenagere i 7. og 8. klasse går til noget undervisning i deres kirke. Nogen kalder det at gå til præst, andre kalder det bibelklasse. Nogen steder har opfundet deres helt eget navn for det. Flere end 100 er allrede tilmeldt til Vinterkilifi, der foregår for tredje år i træk.
VinterKilifi handler om at samle teenagere, og give dem en ordentlig indsprøjtning af undervisning, lovsang, underholdning og aktiviteter.
Sommer-Kilifi er en uges lejr hver sommer i forbindelse med Pinsekirkernes Sommercamp i Mariager, og Kilifi holdes på Frydensberg Efterskole
– Vi er faktisk så glade for kilifi, at vi synes det skal være to gange om året, så vinterudgaven også kommer til at fungere som en slags gensynsweekend for sommerudgavens deltagere, siger skolepræst Peter Senholt.

Program på ude og inde

– Vi håber at rigtig mange vil kontakte kilifivenner rundt om i landet og bruge VinterKilifi som en gensynsweekend – både for teenagere og medarbejdere.
– Men vi håber selvfølgelig også at der kommer mange, som aldrig har været på Kilifi før. Alle er velkomne.
Ikke alle programpunkter kommer til at foregå i lune skolelokaler.
– Husk sko eller støvler, der kan tåle noget, står der i programmet.
Deltagerne låner efterskoleelevernes værelser for weekenden.
– Eleverne har selv været med til at bestemme hvordan deres værelse skal se ud, og hvilke møbler de ønsker at have, så deltagerne kan glæde sig til at se, hvordan vinterkilifiværelset kommer til at være.

 

 

 

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: