Adventskalender til hver mandag i julemåneden

Adventskalenderen fra Bibelsnak er podcasts, der foregår lidt som The Julekalender med både dansk og engelsk.  Her er det dog danske Andreas Bøge, der taler dansk, mens amerikanske Jim Progner for det meste svarer på engelsk.
Adventskalenderen fra Bibelsnak er podcasts, der foregår lidt som The Julekalender med både dansk og engelsk.
Her er det dog danske Andreas Bøge, der taler dansk, mens amerikanske Jim Progner for det meste svarer på engelsk.

Danske Andreas Bøge har besøgt amerikanske Jim Pfrogner i Viborg til en Bibelsnak om profetier. Det er blevet til fire spændende podcasts om tekster fra Esajas’ Bog.

Indre Missions Unge har produceret fire julespecial Bibelsnak podcasts, som udkommer hver mandag i december.

Bibelsnak-konceptet er helt simpelt: Ingen forberedelse, ingen kommentarlæsning, ingen forelæsninger. Vi læser et stykke fra Bibelen, og så snakker vi bare om den. Helt enkelt, forklarer Andreas Bøge fra Bibelsnak.

Enkelt og informativt

I adventskalenderen handler Bibelsnak om tekster fra Esajas’ Bog, hvor profeten fortæller om den frelser, der skulle komme.
Når Andreas taler med den amerikanske ungdomskonsulent Jim Pfrogner, kommer der mange spændende ting frem: Hvad står der i Jims bibel, som er anderledes oversat end den danske? Hvad kan Esajas’ ord (i kap. 9) om lyset, der skal skinne for folket i mørket, sige til danskere i årets mørkeste måned?

War is over – pga. et barn

– Teksten fortæller om krig og om at få lov til at dele et krigsbytte – det er gratis ting, som modtagerne ikke har arbejdet for.
Gud giver også høstudbytte og andre gratis gaver. Så beskrives et slaveliv med åg og slag – og alt det negative bliver ødelagt.
Krigen slutter, fordi et barn er født! Ikke fordi en stor hærfører er stået frem. Alle de store titler som ’Underfuld-Rådgiver’ og ’Vældig-Gud’ fortæller, at der er et barn, som er Gud!
Der er meget at tænke over. Og Andreas og Jim i Adventskalenderen taler helt simpelt og meget relevant om helt vildt store ting.