FC Udfordringen søger ny træner

Fra 1. februar 2017 mangler FC Udfordringens 2. hold en ny træner til at udvikle og svinge taktstokken på holdet. Holdet spiller i serie 2 i KBU-regi. Klubben har tre seniorhold, der spiller i henholdsvis serie 1, 2 og 4.

Det specielle ved FC Udfordringen er, at klubben er bygget på kristne værdier, der bl.a. kommer til udtryk i, at 10 % af spillerkontingenterne hvert år går til velgørende formål.

I 2016 gik pengene til Foreningen FAKTI, der har til formål at forbedre vilkårene for kvinder med flygtninge- og indvandrerbaggrund.
Klubben holder også hvert år en auktion til fordel for et fodboldprojekt primært for børn med ringe kår i Brasilien.

Kristne værdier i kamp

– Til kamp bliver der på hvert hold bedt en lille bøn før kamp – typisk af en spiller på holdet. Vi forsøger efter bedste evne at være flinke over for modstanderen, dommeren og ikke mindst hinanden, og vi gør en dyd ud af at afholde sociale arrangementer i klubben, fortæller formanden Magnus Wiik.

– For at være træner i klubben er det ikke et krav, at du er personlig kristen, men det er vigtigt, at du bakker op om klubbens værdier.
Det er ligeledes et stort plus, hvis du har tidligere trænererfaring, spillererfaring, m.v.

Spillede mod OB

Klubbens største sportslige bedrift skete i 2013, hvor OB kom på besøg på FREM stadion i pokalturneringens 2. runde. Kampen endte 1-9 til OB.

2. holdet.

Klubbens 2. hold har netop afsluttet deres første sæson i serie 2, hvor det blev til en flot 7. plads i rækken.

Holdet træner tirsdage og torsdage, og turneringskampene ligger typisk i weekenderne.


Artiklen fortsætter efter annoncen:I sommermånederne er der normalt 1-2 måneders pause, mens der om vinteren typisk er pause i 2-3 måneder.

Det sociale aspekt bliver vægtet højt på holdet kombineret med sportslige ambitioner.

Interesserede kan kontakte Mads Merlung Drake på 61659091 for mere information.


Artiklen fortsætter efter annoncen: