Lars tegnede evangelierne

Et mirakel vakte ham som ung.

Lars Hjelholt blev som ung i 70’erne taget med til et møde i Give med den kendte britiske prædikant Ian Andrews, og det fik betydning for hele hans liv.

– Det var min mor, der tog mig med. Hun var selv blevet kristen for nylig, og så syntes hun, at jeg også skulle opleve det.
Jeg blev vakt. Og jeg oplevede også selv et mirakel. Jeg havde en byld på min hals. Og den forsvandt i løbet af aftenen. Det var et tegn for mig, husker Lars.

Herefter mødte Lars sin kone, og da de fik problemer, flyttede hun ned på Betesda II – et kristent hjælpecenter i nærheden af Brande. Betesda I var for narkomaner og andre med afhængigheds-problemer. Mens Betesda II var for familier og andre.
– Jeg flyttede selv derned bagefter, og så begyndte det også at gå godt igen. Jeg kom ovenpå.

Vi fik også vores to første børn dernede, fortæller Lars.

Senere er livet gået meget op og ned. For Lars har kæmpet med psykiske problemer, som panikangst og tankemylder.
– Og der var tre år, hvor jeg var helt rundt på gulvet, indrømmer Lars, som i dag bor alene i nærheden af Fjerritslev.

For nylig har han fået trykt den tegneserie, han tegnede i 70-80’erne. Det er en tegneserie, som er bygget frit over evangelierne. I alt fylder den 66 A4 sider i et sort-hvidt hæfte. Nogle af tegningerne har tidligere været brugt i Udfordringen i 80’erne. Dengang blev serien forsynet med trykte tekster, mens de her er håndskrevet.

Hæftet kunne evt. bruges som malebog, selv om papiret er glittet. Hvis nogen skulle være interesseret kan de købe hæftet af Lars Hjelholt ved at ringe til ham på 9822 3438 eller skrive til ham på hans Facebook.


Artiklen fortsætter efter annoncen: