Teen Vogue burde ikke kalde abort ’No Big Deal’

16-årige Autumn reagerer i en video på den overfladiske omtale af abort i Teen Magazine.

Man hjælper ikke sin veninde ved at bagatellisere problemerne ved abort. Det er direkte respektløst, fastslår 16-årige Autumn.

Det er både uforskammet og respektløst at foreslå, at man giver sin veninde en sjov film, efter at hun har fået en abort.

– En sjov film er en gave, man kan give en ven, der har fået fjernet en visdomstand, siger den 16-årige Autumn i en YouTube video fra Students for Life.

Autumn reagerer på en artikel i bladet Teen Vogue, som foreslår hyggelige gaver til piger, der lige har fået en abort. Blandt forslagene er en sjov film, nyt undertøj eller en “GRL PWR” hat.

’No Big Deal’???

Teen Vogue-artiklen med overskriften “What to Get a Friend Post-Abortion,” beskriver abort som ‘No Big Deal’. Og det får Autumn, der kun optræder med sit fornavn, til at svare igen:
”Teen Vogue, I skal holdes ansvarlige for denne afskyelige og respektløse artikel. I bagatelliserer et problem, som millioner af kvinder må kæmpe med hver dag. Dette manglende engagement sårer kvinder, som fortryder deres aborter. Det undervurderer deres smerte, siger Autumn i videoen.

Herefter forklarer hun, hvordan hvert af de nævnte ting vil virke stødende som gaver til en ung kvinde, der netop har haft en så traumatisk oplevelse, som abort er.

Rådgivning og forbøn

Som alternativ foreslår Autumn, at kvinder efter en abort søger rådgivning og tager imod hjælp i forbindelse med post-abort depressioner. Hun opfordrer også venner og familiemedlemmer til at bede for kvinderne og tage deres smerte alvorligt, skriver Christian Today.

Students for Life er en pro-life organisation, som hjælper unge til at blive fortalere for de ufødtes ret til livet.


Artiklen fortsætter efter annoncen: