Justin Bieber: ’Gud er god – midt i mørket’

Justin Bieber optrådte ved støttekoncerten ”One Love Manchester” og brugte anledning til at nævne Gud og sin personlige tro på Jesus.

”Vi giver ikke slip på håbet. Vi giver ikke slip på kærligheden. Vi giver ikke slip på Gud”.

Justin Bieber bragte igen Guds navn på banen, da han i søndags i Manchester sang ved støttekoncerten for terrorofrene to uger forinden i samme by.

Det 23-årige canadiske popidol er i det hele taget blevet mere åben om sin kristne tro og bruger oftere og oftere sin massive popularitet til at nævne Gud.
I sin 7-8 minutters optræden ved One Love Manchester støttekoncerten nåede Justin Bieber ikke blot at synge et par sange, alene på scenen med sin guitar, men rakte også ud med håb og trøst.
”Gud er god midt i mørket. Gud er god midt i ondskaben”, sagde Bieber til de 50.000 tilskuere på Old Trafford Cricket Ground og de millioner af tv-seere, der fulgte koncerten live på BBC og på livestreaming på internettet. Herhjemme viste TV2 koncerten.

To uger forinden havde en selvmordsbomber dræbt 22 mennesker, mange af dem unge piger, ved en Ariana Grande koncert i Manchester. Og aftenen forinden, lørdag, havde terrorister i London dræbt syv tilfældige fodgængere på London Bridge.

Støttekoncerten i søndags havde foruden Justin Bieber en perlerække af stjerner som Ariana Grande, der var initiativtager, og bl.a. også Kate Perry, Robbie Williams, Miley Cyrus, Stevie Wonder og Coldplay.

Justin Bieber sagde også, at ”Gud er midt i, uanset hvad der sker i verden. Gud er midt i, og han elsker dig, og han er her for dig”.
”Jeg elsker Jesus”.

I sidste måned postede Justin Bieber en besked på Instragram med det enkle budskab: ”Jeg elsker Jesus”. Beskeden rundede lynhurtigt over en million ”likes”.

88 millioner følger Bieber

Justin Bieber har i omegnen af 88 millioner følgere på Instragram. Den britiske avis The Observer har tidligere offentliggjort en rapport, der angav, at Bieber er mere indflydelsesrig på de sociale netværk end både Dalai Lama og tidlige USA-præsident Barack Obama.
Justin Bieber har angiveligt den største fanskare af alle popstjerner i hele verden, og de mest dedikerede af hans fans går under betegnelsen ”Beliebers”. Ordet er en sammentrækning af ”Bieber” og ”believer”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Måske er det erkendelsen af ansvar, der har fået det tidligere ”problembarn” Justin Bieber til at lægge stilen om. Han har tidligere ved et par lejligheder været i konflikt med loven, bl.a. har han været anholdt for street racing, og i sin pureste ungdom kom han uheldigt afsted med nogle nedsættende bemærkninger om farvede amerikanere.

Ud af mørket

Men Bieber er tilsyneladende vokset fra ansvarsløsheden.
For nyligt postede han på Instragram et foto fra sin problemfyldte fortid, og åbent takkede han Gud for at bringe ham ud af mørket.
”Elsk dette, for det minder mig om, at jeg er ikke præcis dér, hvor jeg gerne vil være, men tak Gud, at jeg ikke er, hvor jeg var engang. Det bedste har vi i vente. Tror I på det?” skrev Bieber i opslaget.

Han har tidligere sagt, at han kommunikerer med Gud via bøn, for ”Han er grunden til, at jeg er her”.
I et interview med ungdomsmagasinet Complex for nyligt sagde Justin Bieber bl.a.:
”Vi har den største healer i Jesus Kristus. Og han healer virkeligt. Sådan er det. Det er på tide, at vi alle deler vores budskab ud. Uanset hvad du tror på, del det. Jeg har nået et punkt, hvor jeg ikke vil brænde inde med det”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Måske giver de sidste ord noget af forklaringen på Justin Biebers stigende åbenhed omkring sin kristne tro.

Dagen efter støttekoncerten i Manchester gik den 23-årige canadier mandag aften på scenen foran 40.000 fans på Væddeløbsbanen i Aarhus. Hér blev indtrykket af en gladere og mere moden popstjerne endnu en gang bekræftet.

Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber er født 1. marts 1994 i Stratford, Ontario, i Canada. Han mor, Pattie Malette, fik ham som 18-årig.
Justin er opvokset med en personlig kristen tro. Det skyldes, at hans mor begyndte at gå i kirke, før han blev født, og det blev en vigtig del af hendes liv. Som barn viste hun Justin det vigtige ved at gøre de rigtige ting og beholde Gud i ens liv.
I den kirke, de kom i, var der masser af lovsang, og Justins mor, Pattie, var venner med folkene fra lovsangsbandet. Når de hang ud sammen, lod de Justin spille på deres instrumenter og hjalp ham med at lære at spille.
Han fik sit store gennembrud via YouTube, hvor først hans fans og siden musikbranchen fik øje på ham.
Bieber har vundet op til flere musikpriser, bl.a. the American Music Award som årets artist i 2010 og 2012. I årene 2011, 2012 og 2013 var han med på Forbes Magazines liste over de ti mest indflydelsesrige kendisser.