Ikke ændret holdning til islam

Debatindlæg af Dorthe Ullemose
Medlem af Folketinget Danske Folkeparti
Skårupøre Strandvej 100, Skårup.

Forleden blev jeg i en avis kritiseret af Svend Løbner for at være for hård i min retorik overfor muslimer. Det har han sikkert ret i. Men det mindede mig om, hvad hans far Peter Madsen engang skrev i en bog om den sag.
Jeg nævner det her, fordi Svend Løbner også er kendt af Udfordringens læsere. Og jeg tror, det er vigtigt at vi kristne er opmærksomme på den massive muslimske indvandring.
Der kommer for mange til vores land, som ikke vil Danmark og vores værdier.

Det ser vi netop med voksende parallelsamfund, hvor der er områder, hvor politi og andre myndigheder har svært ved at arbejde.
Hvis man som folketingsmedlem ikke tør se det i øjnene, så vil udviklingen i retning af magtfulde parallelsamfund bare fortsætte.

Jeg er fuldstændig enig i, at det ikke gælder alle muslimer, men fakta er bare, at muslimer har større problemer med at integrere sig end andre.
Ved det seneste valg i Tyrkiet stemte over halvdelen af tyrkerne i Danmark for islamisering og anti-demokrati. Det fortæller mig, at mange ikke har taget de danske værdier til sig, trods de har boet i Danmark i årevis og det finder jeg tankevækkende.
Jeg har et kristent menneskesyn som siger, at alle mennesker er værdifulde uanset hudfarve eller religion. Derfor skal man elske muslimerne, men jeg er og vil altid være kritisk over for islam. Islam er for mig en ideologi, som er antikristelig og antidemokratisk.

Jeg er stor fan af Svend Løbners far Peter Madsen og har læst hans fantastiske bøger.
Jeg er fuldstændig enig, når han i sin bog “Guds øjesten” skriver citat: “Det højeste mål for muslimer er, at alle lande og regeringer skal være under Islams regime. De arbejder målbevidst på at underlægge sig hele verden og gøre Koranen til hele verdens rettesnor og alle landes regeringer til islamiske regeringer. De kan under ingen omstændigheder acceptere en jødisk eller kristen stat ” citat slut.
Derfor mener jeg, at muslimer overvejende skal hjælpes i deres egne områder og ikke i Europa.