Kvinde og kvinde imellem i Aarhus

Engelske Cathy Madavan har skrevet bogen Digging for Diamonds, Hun er hovedtaler på Womens Reboot i Aarhus.

Women´s Reboot har DNA som tema og sætter fokus på de diamanter, som Gud har nedlagt i den enkelte kvinde.

Hvilke diamanter har Gud nedlagt i den enkelte? Og hvordan afspejler de vores identitet som unikke skabninger?

Det er omdrejningspunktet, når DanskOase holder sin årlige kvindekonference Women´s Reboot i Aarhus Valgmenighed i dagene fredag den 27. og lørdag den 28. oktober.

Det er to dage med hyggeligt kvindefællesskab, foredrag og workshops.

Sidste års tema kredsede om dét, at ”der er meget kvinder ikke siger”. På en måde står dette års tema, DNA, på skuldrene af sidste års. For nu handler det om at finde de diamanter og styrker, som Gud særligt har udrustet kvinder med.

Sidste år kredsede temaet meget om at skabe åbenhed omkring ens usagte fejl. Og om hvordan Guds nåde går forud for alle fejlene, og at Gud kan bruge alle slags mennesker. I år arbejdes der videre med håb og opmuntring.

”Ligesom vores fysiske DNA, har vores åndelige DNA også grundstoffer, som er altafgørende for dens eksistens. Håb er et grundstof, som knytter sig til den befriende og provokerende sandhed, at vi er defineret af Gud og ingen andre!”, står der i oplægget til konferencen.

Find diamanterne!

Hovedtaler bliver engelske Cathy Madavan, som har udgivet bogen ”Digging for Diamonds” (grave efter diamanter). Bogen handler om at grave endnu dybere, se styrkerne i sine fejl, blive modstandsdygtig og opleve en forvandling.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Cathy Madavan er coach i personlig udvikling, arbejder med PR og kommunikation, er speaker for ”Care for the Family” og er med i planlægningsteamet for Spring Harvest Festival. Hun bor i det sydlige England, er gift med Mark og har to teenagedøtre. Hun er tilknyttet Locks Heath Free Church, hvor Mark er senior pastor.

Cathy Madavan vil i Aarhus holde tre sessioner med overskrifterne ”Hvem er jeg virkelig?”, ”Hvor stærk er jeg?” og ”Hvad ser du?”.

Foruden Cathy Madavan medvirker Elisa Morberg Wejse (Kvinde og kvinde imellem), Sara Dahlmann (Elsket fordi og på trods), Agnethe Zimino (Ting jeg gerne ville have vidst tidligere), Maria Bjørn Langer (Gud i sind og krop), Sara Sakskjær Debel (Guds kald, midt i min hverdag) og Thea Kappel (Elsk verden).


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kvindekonferencen er for kvinder i alle aldre. Alle er velkomne, og der er tilmelding på danskoase.dk.