Gert Bjørsted afløser Jørn Hyldgaard

Gert Bjørsted, der er præst i Missionsforbundet i Grindsted, taler i stedet for Jørgen Hyldgaard på lederseminaret om ”de 5 tjenester” I Kolding den 18. november.

Udfordringen omtalte arrangementet her på side 2 i sidste uge.

Jørn Hyldgaard har imidlertid meldt afbud, så i stedet bliver Gert Bjørsted en af talerne.

I mange år var Gert frikirkepræst i Randers og ledte ungdomskirkeprojektet Skywalk, der blev kendt for bogen ”Drømmen om en ungdomsfornyelse” og tre populære lovsangs-cd-udgivelser. Han har også arrangeret missionsrejser med unge. Senere var han teamleder på Alterna med rejser til Sydamerika, og sidst har han startet ungdomskirkeprojektet Grow op i Vestermarkskirken

Grindsted og givet ungdomsstævnet Vinterlejr et comeback.

 

Henri Nissen

Om Henri Nissen

Ansv. redaktør af Udfordringen. Uddannet fra Journalisthøjskolen. Master i Religious Studies. Forfatter til 14 bøger. Har arbejdet i Folketinget Rejst i Asien og Afrika for bl.a. Det Lutherske Verdensforbund.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page