TLR starter ny sommercamp i Danmark

Den Sidste Reformation vil holde sin første Sommercamp den 6. – 13. juli 2018.

Den Sidste Reformation (The Last Reformation) vil holde Sommercamp i Danmark. Det bliver en sommercamp for hele familien i det nyerhvervede TLR center i Thy (Tidligere Thyland Idrætsefterskole).

– Der vil være plads til, at folk kan tage campingvogn og telte med. Vi har også en del pladser til overnattende gæster i vores boliger.
Vi planlægger at starte vores Sommercamp med en Kickstart weekend, for dem der har lyst til det og som endnu ikke har været til én, og som har brug for at høre det fulde evangelium og blive døbt, oplyser Torben Søndergaard.

Seminarer mm.

Fra mandag til fredag vil der være forskellige seminarier som folk kan deltage i fra morgenstunden.
Om eftermiddagen kan man besøge de omkringliggende turist-områder for at dele evangeliet, eller blive tilbage hvor der vil være masser af sportsaktiviteter og fællesskab på campingpladsen.

Der vil også være tid til, at hver af de forskellige nationaliteter kan mødes og holde deres egne samlinger og bygge tættere relationer med hinanden.

Om aftenen vil der være stor fest med tilbedelse, undervisning og masser af vidnesbyrd fra forskellige mennesker verden over.
Der kommer mere information om et par uger, lover Torben Søndergaard.

Da dette er en meget international camp, vil det foregå på engelsk. Men vi vil prøve at placere danskere og nordmænd i nærheden af hinanden, samt der vil være mulighed for at få oversættelse til møderne.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vi ser frem til at se dig her til en fantastisk uge med fællesskab med Gud og hinanden, og se liv blive forandret for evigt.